Hos Hansen & Andersen kan det gode håndværk mærkes i alle discipliner

Byggeri på Sjælland

Hansen & Andersen er en af de største byggevirksomheder i Region Sjælland. Siden 1947 har virksomheden udført totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser både lokalt og i Storkøbenhavn.

I Næstved har firmaet bl.a. bygget amtmandsgården og svømmehallen. hansen-og-andersen[1]

I samarbejde med Lejerbo Næstved udskiftede Hansen & Andersen 1700 døre og vinduer i Skyttehaven. I samarbejde med Næstved Boligselskab har man totalrenoveret 70 lejligheder inklusive toiletter og køkkener på Grimstupvej.

Plejecentret Symfonien er udført i samarbejde med Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Ingeniør Søren B. Nielsen. Det prestigefulde byggeriet består af en fællesbygning med administration og tandlæge, festsal, værksted, motionsrum mv. Derudover omfatter byggeriet to boligblokke med hver 48 lejligheder og tilhørende fællesrum, køkkener og personalerum.

Symfonien
Symfonien

Tilbage i slutningen af 80’erne var Hansen & Andersen medvirkende til opførelsen af Næstved Stor-Center.

Hansen & Andersen udfører primært nybyggeri og ombyggeri for virksomheder og kommuner, men tager også gerne renoveringsopgaver for private.

Fra murermestervillaer til storcentre

Virksomheden blev i sin tid grundlagt af murersvendene Heinrich Hansen og Carl Andersen baseret på en enkel idé: Hårdt og effektivt arbejde, der frem for alt er godt udført.

Skyttehaven
Skyttehaven

Det startede med opførsel af privatboliger, og i løbet af få år blev Hansen & Andersen en af Næstveds førende byggevirksomheder. Ved indgangen til 1960’erne var virksomheden klar til årtiets byggeboom. I 1972 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab, og i 1979 flyttede Hansen & Andersen til det nybyggede domicil på Profilbuen 2.

I 1975 ansatte Carl Andersen sin søn Steen Toftebjerg. Da virksomheden fejrede 60 års jubilæum i 2007 blev tredje generation kørt i stilling, nemlig Steens sønner Jesper og Rasmus, der i dag deltager aktivt i den daglige drift.

Erfaren tovholder

Hansen & Andersen er ofte tovholderen i totalentrepriser på tværs af fagområderne. Det gode håndværk kan mærkes i alle discipliner. Grundet sin store kapacitet, erfaring og professionalisme er virksomheden i Næstved klar til at påtage sig et hvilket som helst byggeprojekt, uanset størrelse eller kompleksitet. Opgaven kommer således både godt fra start og i mål til tiden.

Internt dækker Hansen & Andersen alle former for murer-, tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejde inden for såvel nybyggeri som renovering. Virksomheden har dygtige og pålidelige samarbejdspartnere overalt på Sjælland og kan derfor også tilbyde at løse opgaver, der omfatter maler-, vvs- og el-arbejde.

Hansen & Andersens serviceafdeling er gearet til akutopgaver, når der skal renoveres eksempelvis køkkener og badeværelser. Det solide Næstved-firma kan rykke ud med kort varsel, så du ikke skal mangle essentielle funktioner i boligen længere end højst nødvendigt.

Hansen & Andersen A/S

ha_type01[1]Profilbuen 2
4700 Næstved
Tlf. 55 72 75 21

Kontakt Hansen & Andersen for et uforpligtende tilbud.

Hent brochure.