Andreas Tophøj & Rune Barslund giver koncert fredag den 1. april kl. 20.00 i FolkeCaféen i Fensmark

Andreas Tophøj og Rune Barslund, to af deres generations førende folkemusikere i Danmark, optræder med violin, akkordeon, klaver og bratsch. Den velspillende duo med jyske rødder er allerede godt på vej ud over landets grænser, og indtager i 2016 England, Tyskland og Sverige på turnéer og festivaler.

Andreas og Rune beriger publikum med deres bud på ny dansk folkemusik, der er stærkt påvirket af musiktraditioner fra andre endnu mere regnfyldte, solbeskinnede og kolde himmelstrøg. Paletten med inspiration er fyldt op gennem lange ophold i Irland og Amerika, og gennem rejser og møder med nordiske og keltiske musikere og musikkulturer.

Deres originale repertoire er formet i denne spændende musikalske smeltedigel, som også trækker tråde til deres andre bands – Kasír og Basco. Det er to erfarne herrer med et flot og medrivende sammenspil. Så der venter os en dejlig musikalsk oplevelse den 1. april.

andreasrune.dk kan man læse, se og høre mere til de to musikere.                                           press_photo1[1]

Billetter á kr. 100,- kan allerede købes i Super Brugsen Fensmark og på www.billetto.dk