Euro Outlet flytter til Næstved Megacenter

Senobis, som ejer Euro Outlet – har travlt. Hele tre butikker for private kunder er åbnet det seneste år. Nu forsøger de sig med en ny placering i Næstved for i endnu højere grad at møde kunderne, hvor de i forvejen befinder sig. Det skriver Sjællandske den 21. februar

Succesen fra vores eksisterende butikker gør, at vi har planer om at åbne endnu flere outletbutikker for privatkunder. Vi er spændte på at se, hvad flytningen fra et industrikvarter til Næstved Megacenter kan gøre for vores virksomhed, og om det er i lignende områder, vi skal satse fremover, siger direktør Thomas Skov.

Med flytningen af butikken udvider Euro Outlet både åbningstider og udvalget af varer.

Den vil fremover følge åbningstiderne i området, så man i hverdagene vil kunne handle klokken 10-20 og lørdag og søndag klokken 10-17.

De nye åbningstider handler om at følge flowet fra de omkringliggende butikker. Samtidig vil det åbne for nye kunder, som måske ikke lige lagde vejen forbi vores nuværende butik på Malervænget, siger Thomas Skov.

Fremover vil man kunne få endnu flere isenkræmmervarer hos Euro Outlet, ligesom butikkerne vil satse på både personlig pleje, legetøj og møbler i den nye butik.

Senobis søgte efter nye lagerlokaler, da deres nuværende tilknyttet den fysiske butik var gået hen og blevet for små.

Man ledte men fandt ikke noget tilfredsstillende, og kom derfor frem til den idé at åbne en ny butik og omdanne den gamle til ekstra lagerplads.

Vi starter et nyt outletprojekt på vores grønlandske marked. 52 steder på Grønland vil vi åbne pop-up shops, hvor vores varer vil ankomme med containere og blive solgt derfra. Samtidig planlægger vi at åbne en webshop. Vi havde simpelthen brug for mere lagerplads for at kunne følge med, siger Thomas Skov.

 

of0a5481_lysnet[1]