Der er ikke noget, der er så fantastisk som den søde juletid. Her er der nemlig for alvor tale om den tid på året, hvor alle går rundt i spænding og glæder sig. Alle er mere glade og overbærende, og man har i det hele taget lettere til smil.

Det er især også noget, der gør sig gældende, når det kommer til alle børn. For dem er det nemlig næsten en ulidelig lang ventetid, der er til juleaften, og derfor er de om nogen dem, der føler de mange forventninger.

Intet er så spændende som at åbne en låge hver dag
Derfor er det også kun de færreste børn, der ikke elsker at få sig en god julekalender. For det første sørger den for, at det er let at tælle ned til juleaften og dermed holde øje med, hvad dato man er nået til. Dermed skabes der et barnligt overblik, som det er meget lettere at forholde sig til.

Derudover er der heller ikke noget, der er så lækkert, som når man får lov at åbne sin daglige låge og udløse spændingen for at se, hvad der gemmer sig bag den. Og det er noget til den søde tand, så er lykken gjort.

Køb en slik julekalender
Derfor kan det være, at du lige nu er på udkig efter en rigtig god julekalender til dit barn. Og hvis der er tale om et barn, der er lidt større, er det måske ikke længere spændende med de helt billige af slagsen, der indeholder en mindre god chokolade hver dag.

Og derfor findes der heldigvis en lang række forskellige former for slikjulekalendre. Dem er der mere spænding ved, idet der er forskelligt slik bag hver låge, men de er også gode for de ældre børn, som efterhånden ved, hvad de godt kan lide.

Der er heldigvis en lang række forskellige former for slikjulekalendre. Foto: ABW