Skal du arrangere et af årets højdepunkter som mortensaften eller valentinsdag? Mærkedage, fødselsdage eller andre arrangementer er en perfekt anledning til at samle familie eller venner om et godt måltid mad. Selvom særlige dage er oplagte til at holde et arrangement, så kræver det altså en del at være vært. Der skal være styr på borddækning, rengøring og alt der hører med, når man inviterer gæster indendørs. Du kan derfor spare dig selv en masse tid og kræfter ved at bestille mad til fest udefra. Det kan både være større forsamlinger, hvor du kan bestille buffet eller mere intime aftener, hvor du kan nyde en 3-retters menu, med en du holder af.

Mortensaften
Torsdag den 11. november fejres mortensdag. Traditionen foreskriver at der spises and eller gås på mortensaften, som holdes aftenen før mortensdag d. 10. november. Så hvorfor ikke allerede nu sætte et kryds i kalenderen og gøre det til et familiearrangement? Det er nemlig en perfekt anledning til at samle familien, og få spist noget lækkert mad. Samtidig kan man mindes biskoppen Martin af Tours eller blot bruge mærkedagen som en undskyldning for at spise en masse god mad. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af aftenen, og ikke har hverken overskud eller tid til at stå i køkkenet hele dagen, kan du bestille mad udefra. Fordelen ved at bestille mad udefra er, at du kan få leveret hele måltidet lige til døren. På den måde sparer du tid i køkkenet, men også i supermarkedet, hvor du ellers skulle handle ind efter en lang indkøbsliste. De fleste firmaer sørger for, at maden kun skal varmes op, og du sikrer dig derfor, at din mortensaften menu ikke går i vasken.

Valentinsdag
Valentinsdag fejres den 14. februar og er kendt som “de elskendes helligdag”. Det betyder, at par gerne bruger dagen på at udveksle søde kort, ord og blomster. Du behøves ikke være super romantisk eller gå helt vildt meget op i dagen, for stadig at fejre den. Dagen kan også blot benyttes som en anledning til at spise god mad med din partner. Hvis du gerne vil imponere, og gøre noget ekstra ud af aftenen, kan du bestille en 3-retters menu med både forret, hovedret og dessert. På den måde kan du tage restaurantoplevelsen med hjem, og skabe rammerne om en hyggelig aften. De bedste samtaler sker oftest over et godt måltid mad. Hvis du bestiller maden, i stedet for at kokkerere selv, får både du og din partner en ny madoplevelse, som I kan dele sammen.

 

Du kan spare dig selv en masse tid og kræfter ved at bestille mad til fest udefra. Foto: ABW