Ro og fred
Søger du et fredfyldt sted at overnatte og slappe af, har Holmegaard Bed & Breakfast et godt tilbud. Året rundt tjekker singler og grupper ind for at holde ferie eller arbejde på egnen.

holmegaard-b&b[1]Holmegaard Bed & Breakfast rummer seks lyse og lækkert indrettede dobbeltværelser på 1. sal, to badeværelser og et tekøkken med køleskab, kaffemaskine og elkeddel til fælles brug.

Der er TV og internetadgang på alle værelser. De helt nære omgivelser er en stor parklignende have i engelsk stil. Gårdhave, terrasser og grill kan frit benyttes. Om sommeren arrangerer værtinden gerne grillaftener for gæsterne.

Du kan leje enkeltværelser, dobbeltværelser og deluxe dobbeltværelse. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen. Ved flere overnatninger er der gode rabatmuligheder. Se billeder af værelserne.

jipHost-www-500-16[1]Se priser.

Book værelser online.

Firmaaftaler
Har du en kollega, der kommer langvejs fra, kan Holmegaard Bed & Breakfast tilbyde særdeles attraktive firmapriser. Huset har gode mødelokaler med alt tænkeligt AV-udstyr.

Kontakt Charlotte på tlf. 20 62 80 88 for et uforpligtende tilbud.

Her er gode parkeringsmuligheder og mulighed for at leje cykler. Der er også mulighed for at leje en vaskemaskine. Få et overblik over faciliteterne.

Rygning og kæledyr frabedes.

444_619688[1]Indkøbsmuligheder
Holmegaard Bed & Breakfast ligger midt i Fensmark by nær Næstved – et område præget af skønne naturoplevelser, uanset om man holder af sand, vand eller skov.

I byen er der gode indkøbsmuligheder, og ønsker du flere shopping muligheder ligger Næstved kun 2 km væk. Her finder du ikke mindst Næstved Stor-Center, der med over 65 butikker er det største af sin slags i Region Sjælland.

Naturoplevelser
Der er meget mere end shopping i lokalområdet. Vil du opleve Susåen på nærmeste hold, er der gode muligheder for at leje kanoer. Holmegård Mose er også en tur værd: Danmarks næststørste højmose på ca. 35 ha med ca. 300 ha skovbevokset tørvemose, som er resterne af en oprindelig ca. 700 ha højmose. Mosen ejes af Holmegård Gods og Gisselfeld Kloster.

Forlystelser
BonBon-Land tiltrækker massevis af børnefamilier i sommerhalvåret. Det “skøre sommerland” rummer både forlystelser, slikbutikker og spisesteder samt muligheder for at spise medbragt mad.

Gavnø Slot er kendt for sin store smukke park med tusindvis tulipaner, blomstrende buske og sommerfugle. De meget aktive kan prøve kræfter med trætopbanen Gavnø Go Fly. Selve slottet rummer udstillinger af malerier og porcelæn.

photo[1]

Holmegaard Bed & Breakfast 
V/ Charlotte Mørch
Kildegårdsvej 37
4684 Holmegaard
E-mail: kontakt@holmegaardbedandbreakfast.dk
Telefon: 20 62 80 88