Mærk Næstved Sport Awards hylder de lokale sportstalenter

Den 3. marts går det løs igen. Næstved Kommunes sportstalenter bliver hædret ved Mærk Næstved Sport Awards. Som sædvanligt er der et sportstema på aftenen, og i år er det bordtennis, der bliver demonstreret ved Næstved Bordtennis klub.

Mærk Næstved Sport Awards indledes med spisning fra kl. 17.00 for dem, der på forhånd har købt spisebillet, og kl. 18.30 vil alle være på plads i Herlufsholm Idrætscenter hal 1.

Når formanden for Næstved Idræts Union, Stig Andersen, og kulturudvalgsformand, Linda Frederiksen, har budt velkommen til den festlige aften, vil aftenens konferencier Line Baun Danielsen gå på scenen, hvor hun med sædvanlig elegance vil orkestrere ledelsen af de mange indslag på aftenen.

Og tv-værten skal holde tungen lige i munden, for aftenen byder nemlig på hyldest af ikke mindre end 150 mestre, som er tilknyttet en af Næstveds mange foreninger. Mærk Næstved Sport Awards uddeler desuden ni awards og Team Næstved, der har til formål at understøtte eliten i Næstved kommune, uddeler 11 sportslegater i løbet af aftenen. Derudover uddeler Team Næstved “Team Næstved prisen

Sponsor med på scenen

Det er Næstved Idræts Union, der sammen med borgmester Carsten Rasmussen, kalder alle mestre på scenen for at hædre den enkelte med et håndtryk og medalje. Den enkelte pris, eller award, har sin egen sponsor, der vil komme på scenen for at uddele prisen sammen med et Mærk Næstved gavekort på 1.000 kr.

Det er ganske gratisMaerk_Naestved[1]

Musikken til Mærk Næstved Sport Awards bliver leveret af husorkesteret Hedebo Special, og årets solist er Bobo Moreno.

Forældre, idrætsudøvere og alle andre, der er interesseret i at overvære aftenens uddelinger og høre lidt god musik er velkommen til Mærk Næstved Sport Awards, og det er helt gratis.

De nominerede til dette års Mærk Næstved Sport Awards er:

Trænerprisen – sponsoreret af Næstved Havn gives til en træner, der har vist resultater i det forløbne år eller som tak for lang og tro tjeneste i idrættens tegn.

De udvalgte, som har mulighed for at modtage prisen er:

Poul & Anette Olsen, Fuglebjerg IF acrogymnastik

Ole Hansen, Næstved Bicycle Club

Thomas Vang, Næstved Idrætsforening, svømning

Årets Leder – Sponsoreret af Profilbutikken gives til en leder, der er gået forrest for at skabe de bedste vilkår for sin klub eller forening eller som på anden måde har markeret sig positivt.

De udvalgte, som har mulighed for at modtage prisen er:

Jakob H. Linsdel, Fladså Gymnastik

Lykke Berg, Herlufsholm Orienteringsklub

Ib Helt, Suså IF fodbold

Talentprisen – sponsoreret af Nordea gives til en person, som har vist stor sportslig fremgang og som spås en lovende fremtid.

De udvalgte, som har mulighed for at modtage prisen er: def6dd_M_rkN_stvedSportAwards2015[1]

Oliver Hemmingsen, Næstved Motorklub

Anna Frimann, Næstved Roklub

Johanne Marcher, Næstved Bicycle Club

Årets Idrætsudøver – sponsoreret af Næstved Idræts Union er NIUs traditionsrige pris

De udvalgte, som har mulighed for at modtage prisen er:

Christoffer Bring, Næstved Golfklub

Frederik Øhrgaard, Suså Bowling Club

Fighterprisen – sponsoreret af Herlufsholm Idrætscenter gives til enkelt person, klub eller forening, der har vist enestående initiativ og/eller kampgejst.

De udvalgte, som har mulighed for at modtage prisen er:

Emil Nielsen, NIF fodbold

Mads Aagaard, Næstved Fægteklub

Peter Haslund, Næstved Bicycle Club

Årets Forening – sponsoreret af Tømrerfirmaet Anker Damgaard gives til en forening, der har bemærket sig enestående positivt gennem året.

De udvalgte, som har mulighed for at modtage prisen er:

Herlufsholm Orienteringsklub

FK Sydsjælland 05

Årets Holdkammerat – sponsoreret af Fladså-elektrikeren A/S, Nonbo & Bonde gives til en ung fra en forening, klub eller organisation, som glæder sig over andres præstationer, altid udviser fairplay og bidrager til fællesskabet på holdet eller i træningsgruppen.

De udvalgte, som har mulighed for at modtage prisen er:

Sebastian Hansen, Herlufsholm Orienteringsklub

Maja Hemmingsen, Lille Næstved Idrætsforening

Kulturudvalgets pris – sponseret af Kulturudvalget udvælges af Kulturudvalget uden nominering og gives til en person, forening eller organisation fra Næstved, der fortjener en særlig udmærkelse uanset niveau for præstationen. Modtageren offentliggøres på aftenen.

Ambitionsprisen – sponseret af Frisør hos Peter gives til en person, klub, forening eller organisation, der har hævet barren for, hvad før var troet muligt i Næstved.

De udvalgte, som har mulighed for at modtage prisen er:

Næstved Bicycle Club

Christoffer Nerving, Næstved Sports Rideklub.

Arrangementsgruppen for Mærk Næstved Sport Awards består af:

Næstved Idræts Union v. Karina Zachariassen

Herlufsholm Idrætscenter v. centerleder Philip Green

Hedebo Entertainment v. Rasmus Hedebo

Team Næstved v. Søren Clausen

Center for Kultur & Borgerservice v. Lotte Johansen og Ole Hansen