En hyggelig aften med Brødrene Olsen i Ny Ridehus

Ungdomsidoler, Melodi Grand Prix-vindere og heftigt turnerende. Mange ord kan der sættes på Brødrene Olsen, og den 13. marts vil de fortælle løs om deres liv og karriere, når de står på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Der er garanti for en hyggelig aften når to af dansk musiks grand old men indtager scenen i Ny Ridehus. Bevæbnet med guitarer, anekdoter og et bagkatalog de fleste musikere kun drømmer om, er brødrene klar til at dykke ned i historien om deres karrierevej, der blev til et livsbane.

Siden de to startede bandet ”The Kids” tilbage i 1965, har de udgivet hele 23 albums. I starten af 1970’erne var der godt med vind i sejlene, og med status som idoler var de begge med i opsætningen af musicalen ”Hair” i Cirkusbygningen. Denne turnerede hele norden rundt og cementerede kun de to unge herrers ry som nærværende og dygtige på en scene. Med flere deltagelser i det danske Melodi Grand Prix, både som solister og gruppe, indtraf det totale højdepunkt i Stockholm den 13. maj 2000. Med megahittet Fly on the Wings of Love skrev Jørgen og ”Noller” Olsen sig ind i danmarkshistorien, ved som den på det tidspunkt blot anden danske artist siden Grethe og Jørgen Ingemann med Dansevisen, at have vundet det internationale melodi grand prix.

Der er med andre ord grundlag for et hav af historier og hyggelige stunder når Brødrene Olsen spiller sig igennem deres liv og karriere den 13. marts på Sydsjællands største kulturcenter. Du kan sikre dig billet til en par hyggelige timer på billetkontoret, ved at reservere på 5588 3950 eller på Billetten.

 

8cec12_1-respect_wallpaper_1280x800[1]