Fensmark Kro genåbner lørdag d. 27. februar 2016,  men blot for en aften

Leif Kerstein & Bjarne Nilsson vender tilbage til deres ungdomsdrøm, Fensmark Kro.

For 40 år siden åbnede de to håbefulde unge mænd Fensmark Kro i det tidligere Forsamlingshus.  De to unge mænd havde mødt hinanden om den fælles interesse, countrymusikken. I 1973 åbnede de Fensmark Kro i håb om at lave en kro, hvor de også kunne lokke kunder til ved at underholde lidt.

Hvorfor valgte de lige Fensmark?

Jo, efter hvad der fortælles, skulle de have hørt om en kaserne i byen. Logikken var den, at soldaterne havde brug for et sted, hvor de i fritiden kunne tage hen og more sig lidt.  Desværre viste det sig, at der ikke var nogen kaserne i Fensmark.
De to håbefulde restauratører skulle efter sigende have forvekslet Sjælsmark med Fensmark!!!
Så eventyret varede desværre ikke så længe, “Fensmark var for lille et sprogområde til en kro,” kunne man sige med omskLeif%20&%20Bjarne%205[1]rivning af en gammel frase.
Deres kroeventyr satte sig spor hos mange, og for mange af datidens unge i Fensmarkområdet blev Fensmark Kro et tilholdssted, ja en slags ungdomsklub, hvor Leif og Bjarne sørgede for, at alting gik ordentlig til.
Nu vender Leif og Bjarne så tilbage for en aften.

FolkeCaféen holder i dag til i den gamle kro, der nu ejes af Næstved Kommune og hedder Folkemusikhuset, men stadig har adressen Holmegaardsvej 56 i Fensmark.

Den 27. februar kl. 19 byder vi på en westerninspireret menu bestående af helstegt marineret revelsben med bagt kartoffel og coleslaw.
Kl.  20.00 vil Leif & Bjarne gå på scenen og underholde med et par set af deres velkendte sange.

Øl, vand og vin kan købes til vore sædvanlige populære priser.

Billetter med spisning sælges kun i forsalg via Billetto til kr. 190,- plus gebyr.

Ja, vi ved godt, at det er alt for billigt, men sådan er det i FolkeCaféen.

Billetsalget slutter torsdag d. 25. februar.

Eventuelt resterende billetter sælges ved indgangen fra kl. 19.30 til 150 kr UDEN spisning!