Print trådløst på biblioteket

Fremover kan du printe fra din bærbare pc, din smartphone eller din tablet direkte til bibliotekets printere.

Se hvordan her:

Er din printer gået i stykker eller løbet tør for toner? Eller printer du så sjældent, at du har sparet indkøb af en ny printer? Bare rolig, der er ingen grund til panik, selv om eksamensopgaven skal skrives ud, eller billetten skal medbringes på papir. Det kræver blot en tur på det lokale bibliotek i Næstved Kommune, hvor du kan klare dine printjobs let og hurtigt via printsystemet Princh.BilledeHovedbiblioteket[1]

Næstved Bibliotek og Borgerservice er det første sted på Sydsjælland og Lolland-Falster, hvor borgerne kan benytte Princh, men der kommer hele tiden nye steder til. På Princh’ hjemmeside og app kan du se et kort over alle landets Princh-printere, så du hurtigt kan finde nærmeste printer, når du er på farten.

Mobil-print er fremtiden

”Flere og flere bruger mobile enheder, og de ønsker at kunne printe direkte fra deres enhed. Det er et behov, som vi kan opfylde med denne fremtidens printløsning” udtaler Souschef Michael Olsen. ”Printløsningen betyder også, at brugerne kan betale online for deres print fra bibliotekets pc’er med betalingskort eller MobilePay. De slipper dermed for at stå i kø ved skranken, og de kan klare betalingen, selv om der ikke er personale til stede. Betalingen foregår præcis som i de fleste netbutikker og ligner dermed det, vores brugere er vant til”.

Hvis du medbringer din bærbare pc, kan du via websiden Princh finde den lokale printer, vælge dit dokument og indtaste dine kortoplysninger. Herefter lander dit print i printeren. Har du en smartphone eller tablet, kan du hente appen Princh og blive guidet gennem printproceduren.

Du kan printe i hele den selvbetjente åbningstid.

Næstved Bibliotek har åbent mandag-fredag kl. 8.00-22.00, og lørdag-søndag kl. 8.00-18.00

Princh er netop indført på Næstved Bibliotek, og i de kommende uger bliver Princh også tilgængeligt fra lokalbibliotekerne i Næstved Kommune.

Læs mere: Næstved Bibliotek

Print-mobilt[1]