Naesborg opsiger kontrakten om hjemmepleje med Næstved Kommune

Den 26. november 2015 modtog Næstved Kommune en opsigelse fra Naesborg A/S om hjemmepleje i Næstved Kommune pr. 31. maj 2016. Omsorgsudvalget accepterede opsigelsen ved dets udvalgsmøde den 1. december 2015.naestved

Som følge af at Næstved Kommune har tildelt Naesborg A/S opgaven gennem et offentligt udbud, har Næstved Kommune ikke kunnet imødekomme de prisønsker, som Naesborg havde.

Igennem den seneste tid er der mange private virksomheder inden for hjemmeplejebranchen, der er gået konkurs. Problemer med at sikre en solid økonomisk drift er således ikke kun gældende i Næstved, men over hele landet. Der foregår en omstrukturering blandt de private virksomheder inden for denne branche, som gør, at virksomhederne har svært ved at fastholde en stabil leverance af hjemmepleje.

Omsorgsudvalget har besluttet at tage stilling til vilkårene for et fornyet udbud af hjemmeplejeydelserne på udvalgsmødet den 21. december 2015. Dette vil give mulighed for at sikre borgerne en hensigtsmæssig overlevering til en eventuel ny leverandør af hjemmepleje.

Næstved Kommune ser gerne, at Naesborg deltager i dette udbud.