Kom og deltag i en sanselig aften med bål, mad og fortællinger ved Naturbasen Fuglely i Fuglebjerg, torsdag d. 25. august kl. 17.30-19.30

“Mens dagen – og sommeren – så småt går på hæld, tænder vi op for bålet ved Fuglely naturbase i Fuglebjerg og inviterer til vild mad og vild litteratur i flammernes skær.
Med dette arrangement tager vi litteraturen ud af de vante rammer på biblioteket. Faktisk tager vi den helt ud i naturen sammen med en engageret naturvejleder, som vil lave mad over bål til gæsterne. For der er noget nært og grundlæggende menneskeligt ved at sidde omkring et bål, nyde et måltid mad sammen med andre og lytte til en god historie.
Naturvejleder Christian Peter Mørkehøj Hansen vil kokkerere et varmt måltid mad af naturens vilde planter, som man kan lune sig på, mens kulturformidler Lea Anna Petersen læser højt fra et litterært værk. Vi kan godt love, at det både bliver en hyggelig og sanselig aften.”

Om naturvejleder Christian Peter Mørkehøj Hansen

Christian er naturvejleder i Næstved Kommune og leder Naturbaserne, hvor han til daglig arbejder for at fremme især børn og unges interesse, glæde og forståelse for naturen. Han er uddannet biolog og naturvejleder. Derudover er han spejderleder og har siden 2011 stået for at oplære frivillige på spejdernes store oplevelsescenter Næsbycentret i nærheden af Glumsø. Alt i alt må man sige, at Lars Walsted Christoffersen lever og ånder for naturen.

Tema om madkultur

I juli, august og september måned har bibliotekerne i Næstved Kommune et særligt fokus på temaet madkultur. Arrangementet ”Vild mad og vild litteratur i flammernes skær” er den del af dette tema.

Pris og tilmelding:

Arrangementet ved Fuglely Naturbase torsdag d. 25. august kl. 17.30-19.30 koster 20 kr. Tilmelding på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk

Pressefoto