Vil du gerne væk fra usikkerhed, angst og tvivl – hen imod tryghed, styrke og håb? Coaching og terapi hos en erfaren og empatisk behandler kan hjælpe dig i denne retning. Joan Flak tilbyder coaching og terapi i Næstved – Joans klienter er både børn, unge voksne og familier.

Joan Flak er specialiseret i børn og unge, hun har gennem efteruddannelse og kurser dygtiggjort sig indenfor skilsmisse, familiebehandling og angst.

”Det hedder ikke skilsmissebarn hos mig, det er jo ikke barnet der er skilt ad. Dog kan det desværre føles sådan. Børn, der oplever forældres brud, står i konstant loyalitetskonflikt, særligt når far og mor ikke enes så godt. Når disse børn kommer i terapien hos mig, får de mulighed for at lette de bekymringer, laster og sorger de går rundt med,” forklarer Joan, der oftest ser en betydelig forandring på bare 5 samtaler. Emner der særligt fylder for barnet i skilsmisse er bl.a. skiftedag, forældres nye kærester, savn, er det min skyld og hvad med fremtiden.

”Det er fantastisk at være en del af at kunne hjælpe børn og unge på vej til bedre trivsel,” siger hun.

Når forældre henvender sig om et terapeutisk forløb til deres barn, tilbyder Joan Flak en forsamtale (til halv pris), hvor forældre deltage, og både hun og klient får mulighed for at mødes og finde ud af, om der også er kemi.

Følg Joan Flak på Facebook 

Joan Flak – pressefoto