Kom og se en skræmmende god julefilm for både børn og voksne. Det foregår på Næstved Bibliotek lørdag den 17. december kl. 12.00-13.30.

I den hyggelige juletid med masser af konfekt, søde nisser og flettede hjerter kan man godt få brug for et rigtigt gys. Derfor viser vi en uhyggelig jule-kult-klassiker på storskærm.

Vi kan ikke afsløre, hvad det er for en film, men vi kan sige, at den oprindeligt startede sit liv som et digt. Filmen handler om at finde sig selv og kærligheden, men omdrejningspunktet er gys og gru, krydret med en god del julehygge. Og så kan den ses af både børn og voksne.

Vi viser filmen på Lille Scene på Næstved Bibliotek, og vi serverer naturligvis popcorn til. Så kom og jule(u)hyg med os – hvis du tør!

Tema om monstre

I oktober, november og december måned har bibliotekerne i Næstved Kommune et særligt fokus på temaet Monstre. Filmvisningen er en del af dette tema.
Filmen bliver vist lørdag den 17. december kl. 12.00-13.30 på Næstved Biblioteks Lille Scene. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk

Få et godt julegys på biblioteket. Foto: EnryKun for Canva