Det er to markante navne fra den hjemlige musikscene, der gæster Vershuset i uge 7. Her overdrages scenen nemlig til Karen Mukupa, der kommer forbi med sit band om fredagen, og dagen efter er det Anders Blichfeldt, som går på solo.

En ener på den danske musikscene
Karen Mukupa, der startede sit musikalske virke tilbage i start halvfemserne med duoen No Name Requested, udgav sidste år det dansksprogede album, ”Bonobo”, der tydeligt beviste, at hun er en rapper og sangerinde, som stadig har masser af byde på. Det er et album, der både har noget til dem, der kan huske, da hiphoppen var undergrundskultur, og dem, som lærte Karen Mukupa at kende på Natasjas hit “Til Banken” featuring Tessa fra 2020.

Live er Karen Mukupa en ener på scenen, og man kan ikke undgå at blive suget ind i hendes kærlighed til musikken gennem hendes udadvendte og direkte drivkraft. Med på scenen har hun sit band med musikere fra Isam B. og Iris Gold, samt DJ KCL, som bland andet har vundet DM i mix som den første kvinde.

Karen Mukupa m. band: fredag den 16. februar. Døre kl. 20. Musikstart kl. 21.

Karen Mukupa – pressefoto

Klassikere og nye sange
Man kan godt glæde sig til en helt særlig og intim koncertoplevelse i selskab med Anders Blichfeldt og hans ikoniske stemme, når han går solo på scenen. På den igangværende turné tager Anders Blichfeldt udgangspunkt i livets forskellige faser – akkurat som i hittet ”Tik Tak”. Koncerten byder på nye sange, kendte klassikere fra tiden med Big Fat Snake, fortolkninger fra det populære TV-program ‘Toppen af Poppen’, samt rockhits fra MCH-musicalen ‘We Will Rock You’, hvor Anders Blichfeldt debuterede som musicalstjerne tilbage i foråret 2023.

Anders Blichfeldt solo: lørdag den 17. februar. Døre kl. 20. Musikstart kl. 21. OBS: unummererede siddepladser

Anders Blichfeldt. Foto: Jiri Thomas

Forsalg: www.vershuset.dk

Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved