Med sin hårde opdragelse og dybe kærlighed til hiphopmiljøet i bagagen, skriver Nøx dansksproget rap på et højt teknisk og yderst raffineret niveau. Hendes univers er fyldt med afmagt, eufori, sex, sorg, absint, traumer, smerte, sovs, cigaretter og kringlet kærlighed, der sidder som røg i tynde luftlag. Teksterne rammer direkte og går rent ind, og musikken rummer popæstetik, elektroniske beats og melodiske finesser.

Nøx debuterede med singlen ”Nu” i 2020, og året efter kom så debutalbummet Walk of Shame, hvor hun for alvor demonstrerede sin respekterede status på den danske hiphopscene ved at inddrage features som Klamfyr og Josie Amadonna. Når Nøx rammer Næstved, så er det med det dugfriske, roste album, Pynt, i bagagen.

Med som support medbringer Nøx Flammen, Ung Carlo og Wilhook. De unge drenge har galoperende ADHD, hvilket kommer til udtryk i deres rapstil og energiske liveshows. Drengene, der alle er med i OTS, har udover deres soloprojekter lavet fællespladen Unge Drenge, Gammel Skole.

Nøx + support: fredag den 17. november. Døre kl. 20. Musikstart kl. 21.

Forsalg: www.vershuset.dk

Pressefoto