Gør jer klar til masser af grin og hverdagseftertænksomheder, når to af de største talenter på den danske stand-up scene besøger Næver Tell Festival.

Hvad så?! Niels Nielsen er en af de nye kometer på scenen, hvilket han cementerede med sin tredjeplads til DM i 2021. Hans gode energi og rolige fremtræden på scenen er med til at skabe en god stemning og masser af grin hos publikum.

Niels Nielsen trækker ofte på dagligdagen i sit emnevalg, som når han over flere minutter dissekerer vores brug af udtrykket ’hvad så’, og hvor mange ting det kan betyde.

Kronisk sjov
Oliver Stanescu er også en mand, der er på vej frem. Det viste han ved at nå finalen i DM 2021, ligesom han havde en af de eftertragtede såkaldte ’æseloptrædener’ til Zulu Comedy Galla 2021. Til efteråret har han premiere på sit første onemanshow ”Kronisk sjov”. Det handler om, hvordan det er at være en almindelig fyr på 29 år og samtidig have hele to kroniske lidelser, der ellers mest ses hos ældre kvinder…

Du kan opleve de to stand-up-komikere helt gratis torsdag den 5. maj kl. 17.00-18.00 på Næstved Byterrasse ved Grønnegades Kaserne Kulturcenter. De optræder hver 20-30 minutter.

En del af festivalen Næver Tell Næver Tell er Næstveds nye kulturfestival med fokus på gadekultur og ord. Til Næver Tell kan du opleve et stærkt lineup af musikere, komikere, forfattere – og mange flere. Festivalen finder sted i hjertet af Næstved. Læs mere på Instagram @naevertellfestival og på Næstved Biblioteks hjemmeside www.naesbib.dk/naever-tell 

Bag festivalen Næver Tell står Næstved Bibliotek og Borgerservice, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Ungdomsprojekthuset JB10, Talentskolen og Cityforeningen med støtte fra Mærk Næstved.

Niels Nielsen og Oliver Stanescu leverer stand-up af høj klasse til Næver Tell Festival. Foto credit: B Entertained Management & Tour