Kom med til et spændende sangforedrag med den talentfulde pianist og komponist, Lasse Skovgaard. Det sker den 1. oktober kl. 14.

DOF Næstved Aftenskole tager dig med på en musikalsk rejse gennem den spritnye højskolesangbog, 19. udgave. Vi synger sammen og udforsker både de nye sange, der er blevet tilføjet, og dem der har haft æren af at forblive. Samtidig mindes vi nogle af de sange, der desværre ikke klarede cuttet og måtte sige farvel til den blå bog.

Lad os sammen reflektere over, om denne nye udgave stadig kan betragtes som den ultimative sangbog! Den 12. november 2020 blev den frigivet med hele 150 nye sange – nogle potentielle klassikere, der vil berige vores sangskat i årene fremover, og andre, som vi skal lære at værdsætte.

Lasse Skovgaard har dedikeret de sidste 15 år af sit liv til arbejdet med højskolesangbogen og har som komponist bidraget til at skabe nye fællessange til denne 19. udgave. Han er endda repræsenteret med to af sine egne sange i bogen!

Kom og deltag i dette arrangement, som vi afholder i samarbejde med Ordlyd – Salon for litteratur og musik. Det bliver en musikalsk oplevelse, du ikke må gå glip af!

Tilmeld dig her

 

Pressefoto