Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Næstved Ungdomsskole går sammen om at skabe en ny fortælling om Høje Plads, som et fantastisk opholdssted for alle. Derfor kan man alle samtlige lørdage i juni fra 12:00 til 16:00 opleve alt fra streetbasket turnering, kæphestespring, gadekultur og yoga lige midt i Næstveds hjerte. I øvrigt – helt gratis.

Det er svært at forestille sig en skønnere eftermiddag end omgivet af grønne arealer, høj sol og stærk hverdagskultur – og det finder du på Høje Plads. Det pulserende samlingssted byder på endnu flere oplevelser for alle aldersgrupper i juni måned. 

For knapt et år siden bevilligede Kultur- og Idrætsudvalget penge til at gøre Høje Plads til et endnu mere indbydende byrum. Denne støtte har bl.a. bidraget til opgradering af Streetbasketbanen og fået lokale fællesskaber til at vokse. Det nye sommerprogram er med til at højne kendskabet til området som et aktivt og kulturelt samlingssted og dens helt unikke placering i Næstved bymidte. Denne kulturelle perle ligger kun 2 min fra Næstved Station. 

Vores opskrift for den bedste kulturcocktail denne sommer:
Tag dine nærmeste med og nyd de kommende begivenheder i Næstveds hyggeligste park.

Sommerprogram på Høje Plads

Lørdag d. 1. Juni kl. 12-16 – Dance Battle/ Konkurrence
Hip Hop, Breaking, Popping, Locking, House, Waacking

Lørdag d. 8. Juni kl. 12-16 – Høje Plads Jam
DJ Benjamin – Graffiti – Skate – Basket – Grill & Chill

Lørdag d. 15. Juni kl. 12-16 – Høje Park no. 3
Streetbasket tournament – Live DJ – Graffiti – Lounge – Skatepark til fri afbenyttelse

Lørdag d. 22. Juni kl. 12-16 – Kæphestespring
4H inviterer til en hyggelig dag i kæphestens tegn. Tag din kæphest under armen eller kom op og prøv en af 4h´s kæpheste.  På dagen vil der blive sat en forhindringsbane op på Høje Plads, men mulighed for sjov, leg og kreative spring.

Lørdag d. 29. Juni kl. 12-16
Yoga: 4 yoga sessions, med plads til dig og din krop!
12:00 – 12:50 Familie Yoga med Rikke Kobæk
13:00 – 13:50 Lydrejse med Elin Karbech
14:00 – 14:50 Blid Yoga med Dorthe Andersen
15:00 – 15:50 Yin Power med Pernille

Pressefoto