Næstved Teater præsenterer den kendte og elskede operette “Sommer i Tyrol” med Folketeatret.

Opføres lørdag d. 29. oktober kl. 20.00 og søndag d. 30. oktober kl. 16.00; begge dage i Ny Ridehus, Næstved.

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Fra Frøken Nitouches kloster over Cassiopeias stjernehimmel rejser vi nu til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol.
Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som ”Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og ”Man kan jo ikke gøre for at man har charme”, mens der på gæstgivergården „Den hvide hest“ hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara. Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjsheldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.
Instruktør Rolf Heim har bearbejdet forestillingen, med en kærlig hilsen til komedieserien “Halløj på badehotellet” og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Ledige billetter på http://www.naestvedteater.dk eller tlf. 26251850

fotograf Gudmund Thai