DOF Næstved Aftenskole arrangerer TRE Intro kursus 2024 den 19. august.

TRE er spændings- og traumeforløsende øvelser, en metode der indebærer syv enkle fysiske øvelser, der får kroppen til at ryste og vibrere. Dette frigør muskelspændinger og beroliger nervesystemet. TRE øger kroppens modstandskraft og giver en dybdeafspænding, som er kroppens naturlige måde at sænke stressniveauet.

Stress og traumer, uanset størrelsen, kan sætte sig fysisk og psykisk i kroppen og belaste organismen. Denne tilstand kan blive kronisk, mindske livskvaliteten og endda føre til sygdomme. Lær om, hvad uro og stress er, og hvordan det kan behandles. Hvordan du kan frigive ny energi og glæde, opnå balance i kroppen uden at skulle sætte ord på følelserne. Din krop ved, hvad den skal gøre.

De fleste oplever vibrationerne og den efterfølgende tilstand som afslappende, behagelig og ofte som velvære i kroppen. Når man har lavet øvelserne en del gange, vil det blive nemmere og hurtigere at få vibrationerne i gang. Når kroppen ryster, er det et tegn på, at den er i gang med at hele og genopbygge sig selv.

TRE er en forkortelse af Tension and trauma Releasing Exercises, en ny spændende måde at forløse spændinger og traume, udviklet af den amerikanske kropsterapeut David Bercelli.

Husk praktisk tøj, du kan bevæge dig i.

Tilmelding kl. 16 og kl. 18

Foto: DOF