Lørdag den 4. juni kl. 10.00-14.00 er der robot-workshop for børn på Næstved Bibliotek i børnebiblioteket. Her kan børnene lave deres egne 3D-robotcollager af brugte bøger og genbrugsdimser.

Kom og vær med til en hyggelig workshop i børnebiblioteket, når vi får besøg af de to dygtige damer, Anne og Camille fra firmaet “Lundsfryd og Blomst”. De vil facilitere workshoppen og fylde børnebiblioteket med kreativ bogglæde, hvor børn og familier kan samles om at skabe fantasifulde robotter ud af brugte bøger og genbrugsdimser. Her er der plads til fantasi, humor og samtale mellem børn og voksne, imens robotter vokser frem som 3D-collager.

Anne og Camilles workshops har bøger og fortællinger som afsæt. Og de står klar til at inspirere og servicere, hvis der skulle være brug for hjælp til at få lavet en robot-collage.

Brugte bøger og genbrugsdimser

Workshoppen hører ind under bibliotekets tema for april, maj og juni måned, som er ”Mennesker vs. Maskiner”. Her har børnene mulighed for at give deres bud på, hvordan robotter kan se ud, og hvilke funktioner de kan have. Samtidig har de det benspænd, at brugte bøger og genbrugsdimser skal tænkes ind i udformningen af robot-collagen.

Det er gratis at deltage. Arrangementet kræver ikke billet, man møder bare op.

Fantasifuld robot-collage af brugte bøger og genbrugsdimser. Foto: Lundsfryd og Blomst.