Når det er haven eller huset, som har brug for en kærlig hånd, er det Fink Service, du skal have fat i. Det er Fink uden l, men at dømme efter de anmeldelser firmaet får på bl.a. Facebook, kunne firmanavnet fint være Flink Service. Fink Service tilbyder slåning af græsset, rensning af fliserne og klipning af hækken og lignende havearbejde. Du kan til med få hjælp til at køre dit haveaffald væk.

Vinduespudsning og anden rengøring indendørs hører også til firmaets spidskompetencer. Har du en specialopgave, f.eks. oprydning på loftrum, i kældre eller haveskure, er du også velkommen til at kontakte firmaet i Næstved – og det kan du gøre uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde.

Familieejet virksomhed
Fink Service er en familieejet virksomhed bestående af Catharina og Mikkel Fink, der har mange års erfaring i branchen. I 2020 etablerede de Fink Service i Næstved, og fik lynhurtigt mange tilfredse lokale kunder. Det skyldes, at rengøring af højeste kvalitet er kerneværdier hos Fink Service.

Hvis man tror, at rengøring og havearbejde altid er enkle opgave, så tager man fejl. Der findes mange forskellige former for ydelser i branchen. Mange kunder efterspørger f.eks. en meget skånsom form for rengøring eller rengøring af følsomme arealer med beplantning, der kan tage skade. Hos Fink Service i Næstved ved de, hvad de har med at gøre. Firmaets medarbejdere har gennem tiden opbygget en bred og værdifuld erfaring både på rengøringsområdet, og når det gælder haveservice.

Følg Fink Service på Facebook