Spritbilister

090415
I det forløbne døgn har politiet standset følgende spritbilister:

Torsdag klokken 14.15 standsede politiet en 51-årig mand fra Maribo, der kom kørende på Vestervej ved Holeby på knallert. Den 51-årige lugtede af alkohol, og en alkometertest bekræftede, at han havde en promille, der var højere end det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En bilist ringede torsdag klokken 22.06 til politiet og anmeldte, at han kørte bag en bil, som slingrede over Storstrømsbroen i retning mod Nørre Alslev. Politiet fik bilen standset i Nørre Alslev, og føreren – en 46-årig mand fra Nykøbing – gennemførte en alkometertest. Den viste en resultat, der var noget over det tilladte, og den 46-årige blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 40-årig mand fra Slagelse, som kom kørende på Sdr. Stationsvej i Slagelse, blev fredag klokken 1.28 standset af politiet. En alkometertest viste, at den 40-årige havde en promille, der var lidt over det tilladte, men til gengæld havde havde han ikke noget kørekort. Den 40-årige blev derfor sigtet for spirituskørsel og for kørsel uden førerret, og da han flere gang tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

Torsdag klokken 14.20 standsede politiet en 48-årig mand fra Herlufmagle på Tranevej i Næstved. Den 48-årige virkede påvirket af stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Hændelser

NÆSTVED: 39-årig væltede på knallert

Tidspunkt: 13/04-2015

En 39-årig mand fra Næstved kom mandag klokken 18.03 kørende ad Søndervej ved Bistrup uden for Næstved. På broen over Saltø Å mistede den 39-årige herredømmet over sin knallert og kom over i den modgående vejbane, hvor han ramte en bil med en 58-årig mand fra Spjellerup ved rattet. Den 39-årige blev kørt til skadestuen i Slagelse til behandling for sine knubs, og der blev taget en blodprøve, der skal godtgøre, om den 39-årige var påvirket af spiritus.

HASLEV: Tre anholdte sigtet for tyveriforsøg

Tidspunkt: 13/04-2015

Mandag klokken 21.42 fik politiet en anmeldelse om, at der var uvedkommende, der luskede omkring og brugte maskiner i grusgraven på Denderupvej ved Vester Egede. Da politiet kort efter ankom til stedet, sad der to mænd i en bil, og betjentene kunne konstatere, at to containere – den ene med diesel – var brudt op. De to mænd var udlændinge, formentlig rumænere, men deres identitet er ikke endeligt fastlagt endnu, og de blev anholdt og sigtet for forsøg på tyveri. En politihund snusede sig frem til en tredje rumæner, der sad i et busskur på Ny Næstvedvej, og han blev også anholdt og sigtet for tyveriforsøg. De tre mænd blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de nu skal afhøres nærmere.

NÆSTVED: 40-årig anholdt efter vold

Tidspunkt: 12/04-2015

En 40-årig mand fra Næstved blev søndag anholdt på Banegårdspladsen i Næstved. Han er sigtet for vold mod en 42-årig mand fra Frederiksberg. De to mænd kom op at slås søndag eftermiddag og forfulgte hinanden fra Rugvænget ad Grønvej over gangbroen til Banegårdspladsen, hvor den 42-årige ville tage en taxa væk. Ved taxaen slog den 40-årige ud efter ham og ramte ham med en knytnæve, men den 42-årige satte sig ind i taxaen og kørte fra stedet. Volden blev dog anmeldt til politiet, som klokken 16 anholdt den 40-årige. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han overnattede, og i løbet af mandag formiddag afgøres det, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

NÆSTVED: 57-årig anholdt efter fund af haglgevær

Tidspunkt: 12/04-2015

Søndag aften rykkede flere politipatruljer ud til en adresse i Næstved. Det skete efter et tip om, at en mand skulle have et haglgevær på stedet uden at have tilladelse til det. Klokken 19.41 anholdt politiet den pågældende, en 57-årig mand, og han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. Ved politiets undersøgelse af huset blev der fundet et haglgevær med ammunition, og politiets jurister overvejer nu, om den 57-årige skal fremstilles i grundlovsforhør.

HASLEV: Aggressiv spritbilist væltede elskab

Tidspunkt: 12/04-2015

Politiet fik søndag klokken 20.56 en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld på Terslev Skolevej uden for Haslev. En bilist var kommet kørende mod Haslev og mistede på et tidspunkt herredømmet over bilen, som lagde et vejskilt ned, inden den standsede oven på et elskab. Føreren af bilen var en 65-årig mand fra Haslev, og da redderne fra en tilkaldt ambulance ville undersøge ham, slog han ud efter en af redderne, som blev ramt i ansigtet. Den 65-årige blev anholdt og skulle køres til politistationen i Næstved, men da han havde sat sig ind i politibilen, sparkede han ud efter en betjent, som blev ramt i brystet. Den 65-årige er sigtet for spirituskørsel og for to tilfælde af vold, og han afhøres i øjeblikket af politiet.

SLAGELSE: Kørte uden togbillet

Tidspunkt: 09/04-2015

Politiet fik torsdag klokken 20.38 en anmeldelse fra togpersonalet om, at der var tre østeuropæere med toget, som hverken havde billet eller legitimation. Da toget rullede ind på banegården i Slagelse klokken 20.54 tog politiet imod og fandt frem til de tre. Der var tale om en 42-årig og en 47-årig mand fra Polen, mens identiteten for den tredje endnu ikke er fastlagt. Alle tre var fulde, og de blev anholdt og sigtet for ulovligt ophold og taget med til politistationen i Næstved. Deres sag skal nu undersøges nærmere.

NÆSTVED: En anholdt efter indbrud i Vallensved brugs

Tidspunkt: 09/04-2015

Politiet fik fredag morgen en anmeldelse om et indbrud i Dagli’Brugsen i Vallensved. Tyverialarmen gik klokken 3.55, og et vidne oplyste til politiet, at en kassevogn kørte fra gerningsstedet i retning mod Slagelse. En politipatrulje fik øje på varebilen kort efter på Slagelse Landevej, og den drejede ind ad en grusvej i en mindre bevoksning, hvor den standsede, og føreren af bilen forsøgte at stikke af. Han blev snuset op af en politihund og anholdt klokken 4.10. Det var en 38-årig mand fra Rumænien, og han blev sigtet for indbruddet og skal nu afhøres på politistationen i Næstved.

NÆSTVED: Råbte og kastede med blade i 7-Eleven

Tidspunkt: 07/04-2015

En 48-årig mand fra lokalområdet blev tirsdag klokken 20.25 anholdt på banegården i Næstved. Politiet var kort forinden blevet tilkaldt til kiosken 7-Eleven, hvor den 48-årige havde råbt op og kastede med blade, som han havde revet ned fra hylderne. Den 48-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev løsladt igen onsdag morgen klokken 5.57.

Indbrud

By

Vej

Type

Tidsrum

Udbytte

Næstved

Niels W. Gades Vej

Hus

Fredag k lokken 15 – mandag klokken 12.15

Ikke gjort op hvad der er stjålet

Næstved

Niels W. Gades vej

Hus

Lørdag klokken 17 – søndag klokken 7

Carboncykel

Næstved

Stejlehøjen, Pederstrup

Hus

Torsdag klokken 14.45

Ikke gjort op hvad der er stjålet

Færdselskontroller

By

Vej

Tidspunkt

Næstved

Vordingborg Landevej, Vester Egesborg

Klokken 10-11

Tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon