Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2024/06/03 til 2024/06/11.

HERLUFMAGLE: Prøvekørsel og is-test
Politiet var fredag ved middagstid inviteret med til indvielsen af en cykelbane på skolen i Herlufmagle. På opfordring blev banen gennemkørt med både fart og elegance af det tilstedeværende politi for at sikre, at optegningen var korrekt. Det virkede til, at tilskuerne var meget imponerede over stilen. Netop som målfeltet blev passeret, trillede en is-bil ind på området. Af hensyn til folkesundheden og udelukkende med tanke for borgernes sikkerhed blev den første is grundigt prøvesmagt af ordensmagten. Det var en god dag på jobbet.

NÆSTVED: 17-årig på ulovlig knallert
En 17-årig fyr fra Næstved blev torsdag aften sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Den 17-årige kørte på Holsted Park, og det gik noget hurtigere end tilladt. Derfor blev han standset kort efter, og knallerten blev taget med til teknisk undersøgelse.

NÆSTVED: Fik bilen beslaglagt
Et af politiets målevogne fra den automatiske trafikkontrol stod tidligt onsdag morgen i Vallensved uden for Næstved. Der er hastighedsbegrænsning på 50 km/t, men en bilist ræsede klokken 4.47 forbi ATK-måleren med ikke mindre end 120 km/t. Det er vanvidskørsel, som medfører, at bilen skal beslaglægges. Politiet fandt onsdag aften frem til bilen, som holdt på en adresse i Vordingborg, og her blev den beslaglagt. Det skal nu via det foto, som målebilen tog, afklares, hvem der var fører af bilen.

NÆSTVED: Påvirket, uden førerret på ulovlig knallert
I forbindelse med en færdselskontrol på Slagelsevej i Næstved fredag klokken 11.08 blev en noget hurtig knallert standset, efter at den 27-årige mandlige fører var kørt over for rødt med en ulovlig passager bagpå. Det viste sig desuden, at han ikke havde førerret og var påvirket af amfetamin og hash. Så han blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for de andre overtrædelser. En nærmere undersøgelse af knallerten viste, at den var ændret, så den kunne køre hurtigere end tilladt. Det blev den kvindelige 23-årige ejer af knallerten sigtet for.

NÆSTVED: Sigtet efter søloven
Ud for Kanalvej ved Nolds Havn i Næstved så en anmelder søndag aften klokken 20.37, at en mand kom sejlende noget slingrende i en motorbåd. Manden i motorbåden havde sejlet ind i flere pæle og sejlet med alt for høj hastighed i havnen. Da en politipatrulje lidt efter fik fat i sejleren, viste en alkometertest da også, at hans promille var et stykke over det tilladte. Manden, der er 31 år, blev derfor anholdt og sigtet efter søloven.

NÆSTVED: Ville slås – men blev anholdt
To mænd påkaldte sig politiets opmærksomhed, da en politipatrulje lørdag aften var gennem centrum i Næstved. Det var en 37-årig mand, der var oppe at diskutere med et par andre personer, og da politiet kontaktede den 37-årige, kaldte han betjentene for bøsserøve. Han blev anholdt klokken 22.01 og sigtet for vold, for fornærmelig tiltale og for at modsætte sig anholdelsen. En anden 37-årig mand blandede sig og forsøgte at befri den anholdte fra politiet, hvilket dog ikke lykkedes. I stedet blev han selv anholdt og sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiet. De to anholdte blev taget med til politistationen i Næstved, og blev løsladt søndag morgen.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Tolsbjergvej Mandag kl. 16.38 Vides endnu ikke  
Næstved Rosenvej Tirsdag klokken 5.55-14.30 Tre PH-lamper, lysestager, en højttaler, et ur af mærket Seiko og vasketøjskurv  

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Næstved by Kl. 20.30 – 23.30 To blev målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, og en blev sigtet for at køre bil, mens han talte i håndholdt mobiltelefon (det giver også et klip), og en blev sigtet for signal- og tegngivning samt fejl og mangler.
Næstved Næstved by Fredag kl. 10.30 – 15.00 En bilist blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens han kørte, og en anden havde glemt at spænde sikkerhedsselen. En tredje billist blev standset, da han kom kørende i en afmeldt bil med nummerplader, der ikke passede til bilen. Han blev sigtet for manglende forsikring og registrering og uberettiget brug af nummerplader.
Desuden havde en knallertkører, der ikke havde førerret og som var påvirket af euforiserende stoffer, en ulovlig passager bag på, samtidig med at han kørte over for rødt. Det viste sig også, at knallerten var ændret, så den kunne køre hurtigere end tilladt.
Tappernøje Svingkærvej, Brøderup Onsdag klokken 16.05-17.20 Ingen sager
Fuglebjerg Slagelsevej Mandag klokken 15.15-19.00 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen og en blev målt til at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet. En enkelt bilist bliver indkaldt til kontrolsyn på grund af tonede baglygter
Næstved Mandag klokken 21.10-23.30 En bilist blev sigtet for at køre mod kørselsretningen, og den færdselslovsovertrædelse giver et klip i kørekortet. Den pågældende havde to klip i forvejen, så der venter en betinget frakendelse til den pågældende
Næstved Karrebækvej Mandag klokken 13.15-14.00 En blev sigtet for ikke at rette sig efter en færdselstavle
Næstved Vordingborgvej Mandag klokken 19.03-19.33 En blev målt til at køre 82 km/t, hvor man højst må køre 60 km/t. Det giver et klip i kørekortet

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Vallensved Bygade, Vallensved Torsdag klokken 22.29-4.59 250 19 50 km/t 77 km/t Seks klip
Tappernøje Sydmotorvejen Onsdag klokken 22.45-4.45 710 20 130 km/t 194 km/t Tre betingede frakendelser
Næstved Vallensved Bygade, Vallensved Tirsdag klokken 22.30-4.50 215 23 50 km/t 120 km/t Fem klip og en betinget frakendelse. Der blev også målt en bilist, der kørte mere end dobbelt så hurtigt af det tilladte, men det er endnu ikke lykkedes at få kontakt til den pågældende travle trafikant