Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2024/03/27 til 2024/04/09.

NÆSTVED: 18-årig sigtet for vold
Politiet fik fredag aften en anmeldelse om, at en mand var blevet slået i ansigtet i Jernbanegade i Næstved, og at gerningsmanden var stukket af. Det var en 59-årig mand fra byen, som efter en ordveksling på fortovet havde fået to knytnæveslag i hovedet, så han mistede fodfæstet. På baggrund af vidneforklaringer fandt politiet frem til en 18-årig mand fra Korsør, som blev anholdt klokken 23.27 og sigtet for vold. Den 18-årige blev afhørt på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 0.32

NÆSTVED: 21-årig havde hash
En politipatrulje bemærkede mandag omkring klokken 14 to personer, der udvekslede noget, og det kunne se ud som en handel med ulovlige stoffer. Det skete på Snerlevej, og politiet visiterede de to personer. En 23-årig kvinde havde ikke noget ulovligt på sig, mens en 21-årig mand havde to gram hash. Den 21-årige ble sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Anholdt efter fest
En 36-årig mand blev natten til søndag anholdt i Næstved. Han havde været deltager i en fest i en lejlighed i den sydlige del af Næstved, men havde været meget opfarende og utryghedsskabende. For at genskabe roen på stedet blev den 36-årige anholdt klokken 0.40, og han benyttede lejligheden til at kalde den ene af politibetjentene for en
fucking so. Derfor blev han også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 36-årige blev løsladt igen klokken 1.40.

NÆSTVED: Anholdt med ni klumper hash
Onsdag klokken 22.00 anholdt politiet en mand på Valmuevej i Næstved. Det var en 21-årig mand, som indledningsvis forsøgte at komme væk fra området, da politiet kontaktede ham, men det lykkedes ikke. Ved en visitation fandt betjentene ni klumper hash på i alt 12,3 gram på ham, og han blev derfor anholdt og sigtet for salg af ulovlige stoffer. Den 21-årige blev afhørt på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 23.32.

NÆSTVED: Butikstyv stjal elværktøj
Politiet blev mandag klokken 14.55 kaldt til et byggemarked i Næstved, hvor personalet tilbageholdt en udenlandsk butikstyv. Det var en 26-årig mand, som var gået gennem kassen med noget elværktøj uden at betale for det Den 26-årige blev anholdt klokken 16.04 og afhørt på politistationen i Næstved, inden han blev løsladt igen klokken 18.08. Han betalte en bøde på 650 kroner og et bidrag på 500 kroner til Offerfonden.

NÆSTVED: Havde hash i lommen
Lokalpolitiet standsede tirsdag klokken 19.50 en bil på Præstøvej. Passageren i bilen – en 27-årig mand fra Næstved – viste sig at have en klump hash på 1,4 gram, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Lugtede af hash
Lokalpolitiet var lørdag morgen forbi banegården i Næstved, og i ventesalen mødte politibetjentene en mand, som lugtede kraftigt af hash. Det var en 35-årig mand fra Sorø, og da han blev visiteret, fandt betjentene 41,3 gram hash, som blev konfiskeret. Den 35-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserendes stoffer.

NÆSTVED: Overfaldt 16-årig
Politiet blev tirsdag aften kaldt til Banegårdspladsen i Næstved, hvor en mand optrådte både ophidset og utryghedsskabende. Da politipatruljen landede ved banegården, så betjentene en mand, som passede på signalementet, og som var i noget tumult med en anden. Det var en 39-årig mand uden fast bopæl, som blev anholdt klokken 20.30. Han havde – tilsyneladende umotiveret – skubbet til en 16-årig dreng og givet ham et knytnæveslag i ansigtet. Den 39-årige blev derfor sigtet for vold og taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 1.54.

NÆSTVED: Overhaling giver klip
En 18-årig bilist blev mandag klokken 15.45 standset af politiet på Kyse Bygade i Kyse uden for Næstved. Her havde en betjent i en politipatrulje set, at den 18-årige foretog en overhaling og kørte ud over en fuldt optrukket spærrelinje. Den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven, og forseelsen giver et klip i kørekortet. Når man – som i den 18-åriges tilfælde – har haft kørekort i under tre år og har et klip i kørekortet i forvejen, medfører det ud over bøden et kørselsforbud.

NÆSTVED: Politiet efterlyser vidner til vanvidskørsel
Natten til lørdag blev en 36-årig mand sigtet for vanvidskørsel og for en længere række færdselslovsovertrædelser. For at få et præcist billede af hændelsesforløbet søger politiet nu vidner, der har set den 36-åriges kørsel på strækningen ud af Næstved ad Slagelsevej, ad Ring Nord til Ringstedgade og videre ad Ringstedgade til Gelsted, hvor bilisten forulykkede. Kørslen skete lørdag nat i tidsrummet fra ca. klokken 1.07 til 1.15, og hvis du har oplysninger til sagen eller måske optagelser fra et dashcam, hører politiet gerne fra dig. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

NÆSTVED: Sigtet for at stjæle buketter
Politiet fik lørdag klokken 16.51 en anmeldelse fra en dagligvarebutik i Næstved om, at en mand havde nappet to buketter fra den udendørs udstilling og var stukket af med blomsterne uden at betale for dem. På baggrund af overvågningsbilleder fandt politiet kort efter frem til en 51-årig mand, som opholdt sig i nabolaget. Han blev sigtet for butikstyveri.

NÆSTVED: To anholdt efter overfald med kniv
En 26-årig mand blev torsdag aften overfaldet og stukket med en kniv flere gange. Det skete i en lejlighed i Næstved, og den 26-årige blev efterfølgende overført til rigshospitalet. Han meldes uden for livsfare. Politiets efterforskning førte natten til fredag til anholdelse af to personer, en 25-årig kvinde og en 27-årig mand, og de er begge blevet sigtet for forsøg på manddrab. De to anholdte fremstilles i grundlovsforhør i retten i Næstved fredag klokken 14.00, og anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet afholdes for lukkede døre. Derfor har politiet ikke yderligere oplysninger til sagen.

NÆSTVED: To sigtet for hæleri efter salg af elcykel
En 67-årig kvinde fra Næstved opdagede torsdag formiddag, at den elcykel, hun netop havde købt til spotpris, var efterlyst. Det viste sig, den var stjålet i marts måned i Næstved, og havde en værdi af ca. 5.000 kroner. Kvinden havde købt cyklen af en 57-årig mand, og han og den 67-årige kvinde blev herefter sigtet for hæleri. Cyklen fandt først på eftermiddagen tilbage til sin retmæssige ejer.

NÆSTVED: Unge opførte sig træls
Efter en anmeldelse søndag klokken 20.20 om at nogle unge opførte sig pænt træls i et parkeringshus på Rampen i Næstved, kørte en politipatrulje umiddelbar efter forbi stedet. Her kunne betjentene konstatere, at en gruppe unge spillede meget højt musik og flere af dem havde tydeligvis også urineret på stedet. Betjentene fik noteret de unges navne, og talte med store bogstaver om, hvordan man bør opføre sig. De unge blev vist væk fra stedet.

NÆSTVED: Ville ikke oplyse sin identitet
En 24-årig mand fra Haslev står nu til en bøde for overtrædelse af retsplejeloven og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 24-årige var natten til lørdag i byen i Næstved, og på en beværtning i Ramsherred traf politiet den 24-årige, hvor han havde 0,6 gram kokain på sig. Den 24-årige ville i første omgang ikke oplyse fødselsdag og navn til politiet, og derfor blev han taget med til politistationen, hvor hans rette identitet blev fastlagt.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Anemonevej Fredag klokken 7.30 – torsdag klokken 17.45 Ikke umiddelbart stjålet noget  
Sandved Skafterupvej Mandag klokken 0.01 – tirsdag klokken 11.17 Kikkert af mærket Yukon Optics  

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Karrebækvej ved Skraverup Fredag klokken 9.50-10.13 18 køretøjer blev standset og kontrolleret: Ingen sager
Næstved Torsdag klokken 15.30-17.00 To blev målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet
Fensmark Onsdag klokken 16.30-18.15 En knallertkører blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert og en bilist blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen. To bilister blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen
Næstved Onsdag klokken 18.30-19.20 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen og en knallertkører blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert
Tappernøje Askovvej, Snesere Onsdag klokken 7.15-7.45 Bestilt færdselskontrol: En trafikant blev målt til at køre 69 km/t, hvor man højst må køre 50 km/t og blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven
Næstved Kyse Bygade, Kyse Tirsdag klokken 9.30-11.30 Seks blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Næstved Manøvej Tirsdag klokken 8.20-8.50 Bestilt færdselskontrol: Ingen sager
Næstved Nygårdsvej Tirsdag klokken 7.45-8.15 Bestilt færdselskontrol: Ingen sager
Holme-Olstrup Flere steder Torsdag kl. 2.00 – 3.00 15 kontrolleret – alle kørte pænt
Næstved Ramsherred Torsdag kl. 0.30 – 3.30 15 køretøjer standset, og af dem blev en knallertkører sigtet for spirituskørsel, for at køre uden styrthjelm og for at køre på fortovet.
Næstved Vordingborgvej Torsdag kl. 14.20 – 16.00 19 køretøjer blev standset, og af dem blev to sigtet for at køre uden sikkerhedssele, en for ikke at have førerret, en for fejl og mangler på bilen, en for nedslidte dæk og en, der ikke havde overholdt syn på bilen.
Næstved Flere steder Torsdag kl. 15.20 – 16.20 En kørte bil, mens han talte i håndholdt mobiltelefon, og en kørte knallert på baghjul.
Næstved Skyttemarksvej Fredag kl. 0.50 – 1.20 11 køretøjer kontrolleret – alle kørte pænt.
Næstved Kalbyrisvej Fredag kl. 17.00 – 19.00 En blev sigtet for at køre narkokørsel, for kørsel i frakendelsestiden og for overtrædelse af våbenloven.
Næstved Kalbyrisvej Fredag kl. 19.30 – 20.30 En blev sigtet for at køre bil i påvirket tilstand.
Næstved Ramsherred Søndag kl. 18.00 – 21.00 10 køretøjer kontrolleret – alle kørte pænt.
Næstved Tirsdag klokken 14.00-16.00 Tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Næstved Karrebækvej ved Borgnakkeskoven Tirsdag klokken 17.30-18.30 To trafikanter blev målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet. Den højeste hastighed blev målt til 121 km/t, hvor man højst må køre 80 km/t
Næstved Kyse Bygade, Kyse Tirsdag klokken 16.00-18.30 Ni blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden og ejeren af bilen blev sigtet for at have overladt den til person uden kørekort

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Tappernøje Kildebakken, Everdrup Mandag klokken 16.51-18.51 38 3 50 km/t 71 km/t Et klip
Tappernøje Sydmotorvejn Mandag klokken 19.30-23.00 885 13 130 km/t 157 km/t
Næstved Slagelsevej Fredag klokken 15.19-22.19 1030 68 50 km/t 84 km/t 11 klip
Holme-Olstrup Landevejen Torsdag klokken 10.55-12.24 860 2 80 km/t 104 km/t
Næstved Vallensved Bygade, Vallensved Torsdag klokken 18.39-1.09 613 21 50 km/t 96 km/t Et klip og en betinget frakendelse
Glumsø Skelbyvej Onsdag klokken 17.44-19.44 225 13 70 km/t 97 km/t Et klip
Glumsø Skelbyvej, Regerup Onsdag klokken 14.09-16.55 132 5 50 km/t 65 km/t
Næstved Sneserevej, Blangslev Onsdag klokken 16.40-18.40 252 4 80 km/t 100 km/t
Tappernøje Sydmotorvejen Onsdag klokken 19.16-22.16 897 10 130 km/t 160 km/t
Fuglebjerg Rejnstrupvej Tirsdag klokken 11.14-16.35 318 20 60 km/t 100 km/t En betinget frakendelse
Næstved Havnegade Tirsdag klokken 18.20-23.15 906 32 50 km/t 70 km/t Tre klip
Næstved Kalbyrisvej Tirsdag klokken 16.54-17.54 47
Glumsø Skelbyvej Onsdag kl. 8.07 – 10.57 275 4 80 km/t 109 km/t 1 klip
Glumsø Sorøvej Onsdag kl. 11.40 – 13.42 60 6 50 km/t 82 km/t 1 klip
Herlufmagle Suså Landevej Torsdag kl. 13.41 – 19.43 849 45 70 km/t 104 km/t 6 klip
Holme-Olstrup Landevejen Fredag kl. 13.46 – 19.10 1950 58 60 km/t 94 km/t 4 klip
Næstved Vordingborgvej Mandag kl. 16.31 – 23.01 626 34 70 km/t 98 km/t 3 klip
Tappernøje Hovedvejen Onsdag kl. 15.53 – 21.57 422 54 60 km/t 101 km/t 6 klip og en betinget frakendelse
Fensmark Holmegaardsvej Tirsdag klokken 11.15-12.50 160 2 40 km/t 51 km/t
Herlufmagle Spragelsevej, Spragelse Tirsdag klokken 13.34-16.40 196 20 60 km/t 90 km/t Fem klip
Næstved Kyse Bygade, Kyse Tirsdag klokken 15.57-21.57 1291 40 50 km/t 74 km/t Et klip