Spritbilister

Hændelser

NÆSTVED: Kørte uindregistreret bil uden kørekort

Tidspunkt: 20/04-2015

Mandag klokken 14.40 standsede politiet en Nissan i Jernbanegade i Næstved, fordi den nummerplade, der sad på bilen, var afmeldt. Nissanen viste sig hverken at være indregistreret eller forsikret, og føreren af bilen – en 19-årig mand fra Næstved – havde et kørselsforbud. Den 19-årige blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden og for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring.

NÆSTVED: Røveri på åben gade

Tidspunkt: 18/04-2015

Lørdag klokken 4.19 blev tre unge mænd fra Næstved – alle på 19 år – overfaldet på Morelvej i Næstved. De tre unge mænd kom gående, da de pludselig blev overfaldet af tre andre unge mænd, som både sparkede og slog dem samt truede med lille køkkenkniv til at udlevere iPhone og pung. De tre overfaldsmænd beskrives alle som af mellemøstligt udseende. De var ca. 16-18 år og med sort kort hår, som var klippet kort i siderne. Den bar alle mørkt tøj og talte dansk med accent. Såfremt nogen måtte have set noget i denne anledning, hører politiet meget gerne herom på telefon 114.

SLAGELSE: Færdselsuheld

Tidspunkt: 18/04-2015

En 18-årig kvinde overholdt formentlig ikke sin vigepligt, da hun lørdag klokken 12.28 i bil svingede til venstre ad Næstvedvej fra Sdr. Ringgade i Slagelse. Derved stødte den 18-årige sammen med en 41-årig mandlig bilist. Ved sammenstødet blev den 18-åriges bil ramt på højre side, hvor en anden 18-årig kvinde var passager. Hun blev kvæstet ved ulykken og fragtet til behandling på sygehuset. De andre implicerede slap med knubs.

NÆSTVED: Tre unge butikstyve pågrebet i Bilka

Tidspunkt: 16/04-2015

Politiet blev torsdag klokken 17 kaldt til Bilka i Næstved Storcenter, hvor personalet tilbageholdt tre piger, der havde lavet butikstyveri. Det viste sig at være en 15-årig og en 14-årig pige fra Næstved og en 14-årig pige fra Lundby, der havde stjålet kosmetikvarer og trusser i Bilka, og den ene 14-årige havde også tyvekoster fra Matas i form af parfumevarer. Da pigernes forældre og en repræsentant for de sociale myndigheder var kommet til stede, blev de afhørt, og den 15-årige pige blev sigtet for butikstyverierne.

FUGLEBJERG: Uden kørekort på stjålne nummerplader

Tidspunkt: 15/04-2015
En politipatrulje kørte onsdag formiddag ad Næstvedvej ved Fuglebjerg. Foran kørte en Peugeot, som tilsyneladende manglede nummerpladen, og betjentene besluttede sig for at standse bilen. Det viste sig så, at der lå en nummerplade i bagruden på bilen, men at den hørte til en Citroën og var stjålet i Odense den 8. april. Føreren af bilen var en 19-årig mand fra Næstved, som havde et kørselsforbud og derfor ikke havde noget kørekort. Den 19-årige blev sigtet for kørsel uden førerret, for tyveri af nummerpladen, og da betjentene visiterede ham, fandt de 1,5 gram hash i hans lomme. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og da han var eftersøgt af fogedretten, blev han anholdt klokken 12 og taget med til retten.

Hastighedskontroller

By

Vej

Tid

Type

Kontrollerede

Fartbilister

Tilladt

Hurtigste

Klip

Præstø

Næstvedvej ved Faksinge

Klokken 9-14.16

ATK

755

2

80 km/t

Næstved

Sorøvej, Ganges Bro

Klokken 16.42-17.41

Laser

2

60 km/t

91 km/t

2 klip

Færdselskontroller

By

Vej

Tidspunkt

Næstved

Ny Præstøvej ved Rønnebæksholm

Klokken 12.55-13.05

Otte biler standset og kontrolleret: Ingen sager

Næstved

Nygårdsvej

Klokken 16.55-17.16

17 køretøjer standset og kontrolleret: En knallertkører blev sigtet for at køre uden styrthjelm og en for at køre på knallert uden førerret

Næstved

Ramsherred

Lørdag klokken 14 – 14.45

Spirituskontrol:Seks køretøjer standset – ingen sager

Næstved

Parkvej ved Sydbyskolen

Klokken 7.50-8.20

Skolekontrol:En bilist blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen