Næstved Plademesse 2023 løber af stablen lørdag den 9. september kl. 10.00-14.00. Kom forbi og gør et kup!

Næstved Bibliotek arrangerer sammen med en gruppe gode, frivillige kræfter – anført af ildsjæl og pladesamler Poul Thaarup – Sydsjællands største plademesse.

Plademessen, der finder sted for 9. gang, er en årlig tradition, som tiltrækker musikinteresserede fra nær og fjern. Næstved Plademesse byder på masser af pladekasser med sjældenheder og gode tilbud – og god mulighed for en hyggesnak om musik. 

Deltagerne kommer langvejs fra

Udover at være et lokalt samlingspunkt for sydsjællandske pladesamlere, tiltrækker messen sælgere og besøgende langvejs fra på grund af den gode stemning og de fine, fysiske faciliteter i biblioteksrummet. 

De senere år er messen blevet besøgt af 400-500 gæster i løbet af åbningstiden.

Tag en pause

Det er muligt at tage en pause undervejs med en kop kaffe, en øl eller en sodavand, som kan købes i plademessens lille bar. 

Plademessen finder sted på Næstved Bibliotek lørdag den 9. september kl. 10.00-14.00. Det er gratis at komme ind, og alle er velkomne – også hvis man blot vil kigge.

Bemærk: Dørene åbnes først ved plademessens start kl. 10.00. Denne lørdag er der således ikke selvbetjent adgang på biblioteket kl. 8.00-10.00 af hensyn til sælgernes opstilling.