Der er både tour-magi og cykelsjov for børn, når Škoda BørneTour kommer til Næstved søndag den 11. juni. Samtidig skal BørneTour få flere børn op på cyklerne, mener Næstved BC, Danmarks Cykle Union og hovedsponsoren Škoda.

Der er igen glade børn i sadlen, når det populære børnecykelløb Škoda BørneTour vender tilbage i 2023 og besøger mere 20 danske byer til cykelsjov for børn. Den 11. juni kommer Škoda BørneTour tilNæstved, og alle børn og unge i alderen 3-15 år inviteres til at være med.

Škoda BørneTour Næstved arrangeres af den af den lokale cykelklub Næstved Bicycle Club og med støtte fra Mærk Næstvedog er et begyndercykelløb for børn og unge, hvor alle kan være med, uanset fart, type af cykel og ambitionsniveau.

En lille smule Tour de France-magi til Næstved
I år får Tour de France-sponsoren Škoda en endnu større rolle i feltet og vil drysse tourmagi over løbene. Bilproducenten har et nært forhold til cykelsporten og den danske direktør ser gerne flere børn i sadlen i hverdagen.

“Vi har været en del af cykelsporten og Tour de France i mange år, så jeg glæder mig virkelig meget til at komme ud og møde en masse cykelglade børn og unge. Sidste års sommer var en sand folkefest med Tour-start i Danmark og Vingegaard som samlet vinder, og drømme starter som bekendt i det små, så det er virkelig spændende at være med til begge dele” fortæller Thomas Bruun, direktør i Skoda Danmark.

Undersøgelser viser, at danske børn og unge cykler mindre, og den udvikling vil Skoda gerne hjælpe med at vende. Cyklen skal have en hovedrolle i hverdagen – til glæde for både sundhed, livsglæde og klima.

Næstved BC ser frem til besøget
Škoda BørneTour arrangeres af den lokale cykelklub Næstved BC og formandog B&U-træner Ole Hansen ser frem til at skyde Škoda BørneTour i gang i Næstved:

”Cykelsport er både sjovt og meget socialt og vi tror på at alle kan få en rigtig god og unik oplevelse med Škoda BørneTour. Uanset hvordan det går, så kommer man med sikkerhed hjem med en guldmedalje og en god cykeloplevelse – og måske mod på at prøve sig af i en cykelklub”, fortæller Ole Hansen.

Man kan læse mere og tilmelde sig til Škoda BørneTour i Næstved her

Om Škoda Børnetour
Škoda BørneTour er begyndercykelløb for børn og unge, hvor alle kan være med, uanset fart, type af cykel og ambitionsniveau. Deltagerne cykler i cirka 15 minutter, der er medaljer og diplomer til alle. målet er at give børn og unge en sjov cykeloplevelse og starte drømmene om Champs-Élysées og den gule trøje.

Foto: Skoda BørneTour