Der er dømt lækker lyd og ørehængere fredag den 12. april, når Moonjam åbne op for godteposen og inviterer på en medrivende dans og syng-med-oplevelse.

I sommeren 1984 blev de første Moonjam-sange til. Og flere af de allerførste numre fra dengang, lever i den grad den dag i dag. Moonjam opstod i kølvandet på Sneakers, da Morten Kærså havde et hav af sange, der skulle ud i livet. Så i 1984 begyndte Moonjam at optræde rundt omkring i det københavnske bymiljø. Debuten var vist nok til Pinsekarnevallet, hvor bandet spillede tre aftener i træk nede foran Mortens lejlighed i Sankt Peders Stræde.

Mange kender uden tvivl sangene og musikken, der hittede stort i firserne og i halvfemserne. Og dem som har været til en Moonjam-koncert ved, at bandet er noget helt særligt live. Her er der pop-tryllerier og musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl, når de garvede musikere spiller med ekvilibristisk ekspertise og improviserer med et overskud af dimensioner.

Når Moonjam entrer Vershusets scene, så kan man forvente en aften ladet med masser af vellyd, nostalgi, melankoli, glæde og lykke, når bandet forkæler publikum med sange som blandt andre ”Bag de blå bjerge”, ”Gennem ild og vand”, ”Belisa”, ”Annabella”, ”Midsommernat” og ”Shaida”.

Moonjam: fredag den 12. april. Døre åbner klokken 20. Koncertstart klokken 21.

Forsalg via: http://vershuset.dk

Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved

Pressefoto