Tirsdag den 6. juni kl. 14.00-14.45 starter en række af digtoplæsninger på Næstved Bibliotek, Lille scene.

Kom og lyt til et digt og få en god snak om det, når vi inviterer til digtoplæsning for voksne fire tirsdage i juni måned. Tag en pause og oplev, hvor dejligt det er at få læst højt og lytte sammen med andre.

Der er mange slags digte, korte, lange, nogle, der rimer og andre, der går lige i hjertet. Uanset formen og indholdet kan de give både oplevelser, overraskelser og stof til eftertanke.

Måske minder det dig om noget
– Vi læser et digt højt hver gang. Faktisk læser vi digtet to gange, så det lige kan sætte sig lidt. Efterfølgende taler vi om digtet – hvad, der sker og om det måske minder én om noget. Det er ikke en litterær analyse af digtet, men en god måde til at tale med andre om det. Der er ikke noget rigtigt svar – alt er velkomment, siger kulturformidlerne Jens Kryger Nielsen og Vibeke Sølling, som også står bag bibliotekets novelleoplæsning.

Der er ingen forberedelse. Hvad, der bliver læst og hvem, der læser op, afsløres først på dagen. Bare mød op eller sæt dig og lyt med, hvis du alligevel er på biblioteket.

Det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig. Vi byder på en kop kaffe/te.

Tirsdage med digtoplæsning: 6. juni, 13. juni, 20. juni og 27. juni.
kl. 14.00–14.45 på Næstved Bibliotek ved Lille scene.

På Næstved Bibliotek er der i øjeblikket forskellige rækker af mikroaktiviteter for voksne. Arrangementet med digtoplæsning er en del af disse. Det foregår i åbningstiden, og alle er velkomne.

Foto: Næstved Bibliotek