Onsdag den 20. april kl. 19.00-20.30 er der litteratur-bingo for voksne på Glumsø Bibliotek.

Er du vild med litteratur? Og vild med bingo? Så kom og vær med, når vi blander de to ting i en gang ord-og litteratur-bingo på Glumsø Bibliotek!

Find ordet på din bingoplade 
Konceptet er enkelt. Vi trækker udvalgte bøger op af en pose og læser højt fra disse, mens du spidser ørerne og lytter godt efter og ser, om ordene er på din bingoplade. Hvis de dukker op i dét, der læses højt, er det bare om at markere dem.

Alle deltagere får tildelt bingoplader, når de viser deres billet.

Pladerne rummer blandede ord fra nogle af de tekster, der kan blive læst højt efter lodtrækning – det kan være en novelle, et digt eller et uddrag fra en roman. Alle tekster, der læses op, er målrettet voksne læsere.

På aftenen vil der også være fine præmier, sponsoreret af nogle af byens butikker. Vi kan ikke garantere en gevinst – men tab eller vind, så får du smagsprøver på spændende litteratur med dig hjem!

Billetter til 20 kr. (inklusive kaffe/te) kan købes på www.naesbib.dk

Børne-bingo sidst på måneden Aftenens arrangement er tiltænkt voksne deltagere, men kender du børn, der også gerne vil spille bingo, holder vi børne-bingo for de yngste på Glumsø Bibliotek lørdag den 30. april kl. 10.00-11.00. Her er det kendte figurer fra børnebøger, der optræder på pladerne i stedet for ord.

 

Hør litteratur, mens du spiller bingo på Glumsø Bibliotek. Credit: Næstved Bibliotek.