Kom og lav dit eget fastelavnsris og kom i fastelavnsstemning på Rønnebæksholm i vinterferien, fra 8.-18. februar.

I Børneværkstedet bliver du budt velkommen af et gigantisk fastelavnsris, og der er gjort klar med spændende materialer lige fra silkepapir til glimmer, så det er kun din fantasi der sætter grænserne, når du skal lave dit eget personlige fastelavnsris. Grenene har vi fundet rundt om i Parken og Haven, og du kan vælge lige præcis den størrelse og form, du ønsker. Du kan bl.a. vikle garn om grenene, lave udklip af katte og kroner og afslutte med et drys guldglimmer. Har du lyst til en fastelavnsbolle, så kig forbi caféen, som også byder på hindbærsnitter eller en lun bolle. Vi glæder os til at se jer, og sammen forvandle de mørke tider til farver, spræl og glad energi.

Åbningstider i vinterferien: Lav dit eget fastelavnsris
Åbent værksted 8.-18. februar, tor-lørdag kl. 12-17.00 og søndage 12-16.00. Værkstedet er åbent og til fri afbenyttelse. Materialerne er sat frem på langbordet i Børneværkstedet.

Drop-in workshop: Lav dit eget fastelavnsris – søndag den 11. februar kl. 12-16.00.
Vi lover dig lidt sødt, som du kan hænge på din gren. En repræsentant fra Rønnebæksholm vil være til stede.

Vinterferien på Rønnebæksholm er et samarbejde mellem Rønnebæksholm og Børneværkstedet, og en del af Vinterferien 2024 med Næstved Bibliotek, Næstved Maker Space, Børnekulturhus Næstved og Rønnebæksholm.

Læs hele programmet for vinterferien i Næstved her. 

Børneværkstedet er et samarbejde mellem Billedskolen Storstrøm og Rønnebæksholm således alle børnefamilier har et kreativt tilbud på Rønnebæksholm og samtidig kan opleve den aktuelle udstilling. Børn og unge under 18 år går gratis ind.