Sct. Jørgens Parks butikscenter skal moderniseres. Det betyder bl.a., at den butik, hvor der har været galleri, nu skal gøres klar til ny butikslejer. Men i hele september kan man finde inspiration i 4 nye kunstneres udstilling.

Steen Holdrup. Merete Foxmar. Ulla Nielsen. Lise Fleck er de 4 nye kunstnere, som dekorerer væggene i galleriet i hele september. Og det bliver en meget varieret udstilling, idet de har hver deres helt særlige udtryksform. Så KUBA håber, at mange vil benytte sig af denne sidste mulighed for at få sig en helt speciel kunstooplevelse i det hyggelige butikscenter.

Vi bringer her kunstnernes præsentation i relation til deres interesse for at udtrykke sig indenfor kunstens verden.

Steen Hostrup

Jeg maler med akryl og henter min inspiration i naturen.
Jeg oplever maleprocessen fascinerende og udforsker og udfordrer gerne forskellige teknikker med akrylmaling. Overraskelsen over hvor et billede ender, er en stor del af min maleproces.

Det at male fører mig hen i en meditativ tilstand, der giver mig fred og glæde ved at være en del af en større sammenhæng og den stemning ønsker jeg at videregive i mine malerier.

Merete Foxmar

Jeg maler med olie og akryl. Helst i et billedsprog med lidt mystik, fantasi og gerne humor. Har en del udstillinger bag mig og har været heldig at få antaget billeder til censurerede udstillinger.

Ulla Nielsen

Jeg begyndte først at male, da jeg var omkring de 50 år. Jeg begyndte at male blomster i akvarel, siden akryl. Jeg har prøvet mange forskellige metoder, kaffegrums m.m. Men vendte hele tiden tilbage til natur og især blomster. Det er det som jeg brænder mest for. Jeg kan godt lide at nørde med de små detaljer. Jo flere. Jo bedre, jeg elsker det.

Lise Fleck

Her er en beskrivelse og et foto af et maleri “Roden af en mungbønne-plante”
Min kunst bevæger sig inden for det, jeg kalder biomorf ekspressionisme. Den biomorfe tilgang er malerier, der udspringer af biologien. Når jeg så kobler det med et ekspressionistisk udtryk, så handler det om en tilgang omkring de indre værdier og følelser. Fokus i motiverne er på fødevare- og naturmaterialer set under mikroskop, der i kunstens perspektiv handler om, at samfundstendenserne surfer på bølger af overflader, tempo, fravær af nærhed og flygtighed. Min kunst handler om nærvær i relationer. Blik for de tætte omgivelser, det smukke i naturen og klimaet, vi skal passe på, og det, at når vi zoomer helt ind (på celleniveau som i malerierne), så åbner der sig en eventyrlig

Pressefoto