Smukke bevægelser, vilde spring, et kæmpe lysshow og god musik. Det er noget af det, du kommer til at opleve den 16. maj i Næstved, når DGI Verdensholdet skal lave show som en del af deres ultimative Danmarksturné.

En oplevelse, som Kasper Lehrmann Kemner glæder sig særligt meget til at give alle i byen.

”Jeg glæder mig, fordi jeg kender mange, der kommer og ser showet. Det gør det lidt ekstra specielt, og spændingen bliver lidt ekstra stor på grund af det. Men jeg glæder mig også, fordi publikum altid plejer at være fantastiske i den arena,” siger Kasper.

Der er sket meget med showet KATA, siden holdet forlod Danmark i oktober sidste år. Instruktørerne har sammen med gymnasterne udviklet showet med inspiration fra deres rejse i hele verden. Tyskland, Luxembourg, Singapore, Malaysia, Sydkorea, Australien, Mexico, Argentina og Uruguay.

”Jeg garanterer, at man som publikum vil blive overrasket over nye indslag men også gamle indslag, der er blevet spiced lidt op – eller måske endda meget op,” siger Kasper.

I showet KATA behandler DGI Verdensholdet temaerne hengivenhed, kontrol og frygt.

“Vi stiller os selv spørgsmålene; hvornår skal vi give slip, kaste os ud i det uvisse og blot lade os forføre af vores omgivelser, og hvornår skal vi insistere på at holde fast og sætte grænser. En balancegang vi alle må forholde os til i en foranderlig hverdag for ikke at fare vild i vores omgivelser og i os selv,” lyder det fra instruktørerne, Tine Lebech Krog og Emil Smedegaard.

Kasper håber på at lave show for fulde huse, og han lover at gøre alt for, at det bliver et show i absolut verdensklasse.
”Jeg vil give mig hundrede procent, og mon ikke jeg kan finde ti eller tyve procent ekstra, når nu jeg skal lave show på Sjælland,” siger Kasper og tilføjer.

”Jeg gør mig altid nogle tanker, når jeg laver indslagene i forhold til, hvilken stemning jeg gerne vil prøve at få publikum i. Om det skulle være at få dem til at klappe, grine eller noget helt tredje. Der håber jeg, at jeg rammer rigtigt. Men vigtigst af alt så håber jeg, at publikum føler, at de får én på opleveren, og at de føler sig underholdt.”

Billetter til showet i Næstved den 16. maj kan købes på www.verdensholdet.dk

Pressefoto