Det er vinter i Danmark og det er sæson for kål og rodfrugter. Dette er grøntsager som går utrolig godt sammen, da kål ofte er bitre og rodfrugter mere søde og samtidig er de utrolig dekorative i former og farver. Endvidere har de fleste kraftige smage og passer derfor godt med krydderier, der sender tankerne mod østen og giver en indre varme.

I kurset Kål, knolde og krydderier på DOF Næstved Aftenskole skal vi arbejde med de grove grøntsager på flere måder og måske lære, hvordan man kan bruge nogle af de mindre kendte varianter.

Ud over kål og knoldenes sensoriske værdier er de fulde af vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, særligt i de mørke og kolde vintermåneder. Dertil kommer, at de har et højt indhold af kostfibre, som fordøjelsessystemet er rigtig glade for. Og som bonus, så har mange krydderier flere gode egenskaber, der er godt for immunsystemet og forbrændingen.

Så meld jer til nogle spændende aftener og bliv dus med kål, knolde og krydderier til en både sundere og mere klimavenlig hverdag.

Den første mødegang er den 23. januar. Læs mere og tilmeld dig her:
Kål, knolde og krydderier | DOF Næstved Aftenskole

Pressefoto