Juleforestilling, julekalender og juletræsfest!
Faster Cool elsker julen og hele dens væsen og har i år 3 ”julegaver” til børn og barnlige sjæle.
Hun byder på sin hjertevarme juleforestilling Petruskas Julehjerte, på et gensyn med verdens hyggeligste julekalender Faster Cools Julekalender og på et overflødighedshorn af en juletræsfest Faster Cools Juletræsfest.

ÅRETS JULEFORESTILLING:

1. – 8. december
”Petruskas Julehjerte” – en hjertevarm juleforestilling
Petruska har travlt med de sidste gøremål i sit duftende bageri, da en spændende fremmed bestiller et honninghjerte.
Dette bliver begyndelsen til et herligt brunt og brændt juleeventyr om en rødkindet bagerjomfru og hendes kærlige kagekunde, afsløringen af en sulten rottes selvbetjening og ikke mindst en lille nisses jule-mirakler.
Petruskas Julehjerte er en hjertevarm og magisk dukketeaterforestilling krydret med skøn musik, en stor spiseskefuld skæv humor og mest af alt; masser af julehjerte…
Efter forestillingerne giver Faster Cool risengrød til både store og små.
NB. Som en lille kuriositet afholdt vi i år en lille audition i forhold til hvem der skulle spille ”Den spændende fremmede cirkusdirektør Djanko”, der kommer forbi Petruskas bageri. Det lykkedes minsandten instruktøren, Niels Grønne at udkonkurrere den dukke der hidtil har udfyldt rollen, så nu er han på scenen sammen med Camille í Dali.
Medvirkende: Camille í Dali og Niels Grønne. Instruktør: Niels Grønne.
Scenograf, dukkemager og komponist: Camille í Dali
Spilletider: Hverdage kl. 17. I weekenden kl. 11. Ingen forestilling mandag
Varighed: ca. 35 minutter. Aldersgruppe: For de 2-8 år og deres voksne
Billetter: Billetter á 50 kr. plus gebyr kan købes på Kulturcentrets billetkontor eller på www.Billetten.dk

DEN GRATIS:

1. – 24. december Faster Cools Julekalender
I 2020 Sidste lavede Faster Cool sin helt egen Online-julekalender med hjælp fra egnsteatrets øvrige skuespillere og ikke mindst fra filmmanden og musikeren Jesper Hofmann Lindahl, der klippede, redigerede og tilføjede jingles, musik og juledrys og hans datter Freja-Bella Hofmann Lindahl sang det gennemgående julehit: ”Jul med Faster Cool”.
Julekalenderen blev så god at den er ved at blive en ”evergreen”. Derfor genudsender vi den igen i år. Faster Cools TV-julekalender er på 24 afsnit og fyldt med hyggelige juleråd og idéer og med masser af skøre personer fra Næstved og opland, der ”åbner” dagens låger. Afsnittene varer 7 – 10 minutter og kan ses på www.fastercool.dk .Afsnittene kan også findes på YouTube.

DEN NÆSTEN UDSOLGTE:

17. og 18 december kl. 14
Faster Cools Juletræsfest
Et overflødighedshorn af en juletræsfest for hele familien, der består af en perlerække af sjove, poetiske og lattervækkende indslag med rig lejlighed til at få rørt både nissekrop og julehjerte. Juletræsfesten måtte desværre aflyses sidste år, men vender nu tilbage – endda med to opførelser!
Faster Cool alias Camille í Dali er værtinde og i front for det velspillende juleorkester – og så har selveste Julemanden minsandten igen meldt sin ankomst!
Billetter: Billetter á 75 kr. plus gebyr kan købes på Kulturcentrets billetkontor eller på www.Billetten.dk

Pressefoto