Stylistikonet Dennis Knudsen indtager Musikstalden i Næstved med en unik foredragsrække

AOF Næstved & Susålandet er stolte af at annoncere en eksklusiv foredragsrække med det velkendte stylistikon, Dennis Knudsen. Arrangementerne byder på en række spændende fortællinger, der giver deltagerne en enestående mulighed for at lære om skønhedstip, men også komme tættere den private side af Dennis Knudsen.

Stylist- og skønhedsikonet

Første aften skydes i gang med den eftertragtede Ladies Night. Dennis Knudsen inviterer til en aften fyldt med skønhed, tips, og tricks. Under denne begivenhed vil nogle få heldige deltagere fra salen få mulighed for at deltage i en styling session, hvor Dennis Knudsen deler ud af sin ekspertise og giver en forvandling. Dennis lover en aften fyldt med kærlighed og smil, hvor skønhed er i fokus.

På Makeup og hårstylings aftenen vil Dennis Knudsen guide deltagerne gennem de forskellige stylingsregler via trin for trin undervisning. Dennis vil berøre grundreglerne for både den lette og naturlige makeup men også den helt uforglemmelige festmakeup.

Det private menneske

Dennis Knudsen vil også tage publikum med på en personlig rejse gennem hans liv som stylistikon. Han vil dele insiderhemmeligheder og historier fra sin opvækst i Mørkøv til den glamourøse verden i Hollywood.  

Men livet for Dennis har ikke kun været fest og glamour, det har også haft sine mørke sider. Efter at have levet livet i overhalingsbanen med et stort misbrug blev det tid til at se dybt indad – Dennis for tæller om, angst, depression og misbrug – og hvordan han fandt tilbage til livet igen.

Dennis Knudsens liv har de seneste år taget en ny drejning, hvor det travle liv i København er blevet erstattet af en hverdag som singlefar til tre børn i Korsør. Dennis vil dele sin personlige historie om den lange kamp for at blive far og om smerten ved at miste et barn.

Gennem hans foredrag vil Dennis på hans helt særlige facon åbne op med sin ærlighed, sårbarhed og humor og give publikum en dyb indsigt i hans liv.

Mulighed for produkter, bøger og signaturer

På Ladies Night og Makeup og hårstylingskurset vil der være mulighed for nogle eksklusive pakketilbud af Dennis produkter, ligeledes vil der de tre foredragsaftner også være mulighed for at erhverve en af Dennis Knudsens bøger og få en personlig signatur.

Dennis Knudsen udtaler:

”Jeg glæder mig til at komme til Næstved så vi sammen kan skabe nogle sjove aftener fyldt med skønne mennesker og dejligt befriende grin.”

AOF Næstved & Susålandet – glæder sig til at byde DIG og Dennis Knudsen velkommen

Arrangementet vil finde sted på Musikstalden, Grønnegade 10, Næstved.

Billetter kan købes via www.aof-naestved.dk, telefon 2040 4210, eller ved henvendelse i træffetid på,  AOF huset Riddergade 16, mandag 12-14 & onsdag 10-15.  

Alle arrangementerne er (tirsdag) kl. 19:00 – 21:30 pris pr arrangement kr. 200,-  incl. forfriskning i pausen

31.10.23 Ladies Night holdnr. 6223211905

07.11.23 Fra Mørkhøj til Hollywood holdnr. 6223211907

21.11.23 Angst, depression og misbrug holdnr. 6223211908

05.12.23 Mit liv som singlefar holdnr. 6223211909

12.12.23 Makeup og hårstyling – undervisning trin for trin holdnr. 622321106

Om AOF Næstved & Susålandet

AOF Næstved & Susålandet er en ledende udbyder af kurser og foredrag inden for personlig udvikling og læring. Med et bredt udvalg af spændende arrangementer stræber vi efter at berige vores samfund og styrke individuelle kompetencer.

Dennis Knudsen – pressefoto