Næste år finder Dansk Slager Parade 2023 sted i Næstved fredag den 3. marts i Ny Ridehus. Pga. sygdom må Dario Campeotto udgå, men en erstatning er fundet. Publikum kan glæde sig til at opleve Anders Bircow, der overtager mikrofonen for Dario Campeotto.

Dansk Slager Parade drager næste år ud på en ny Danmarksturné, hvor paraden for 27ende år i træk vil fejre dansktopmusikken i vores land. Dansk Slager Parade er opstået ud fra tysk schlager tradition og den svenske dansbandtradition, og er en parade der hylder den danske pop og dansktopmusik.

Der er sket en ændring i koncerternes besætning, grundet at Dario Campeotto tidligere på året er blevet ramt af sygdom. På baggrund af dette deltager Dario ikke i Dansk Slager Parade 2023.

Det kan glædeligt fortælles, at en stedfortræder for Dario er fundet. Valget er faldet på entertaineren Anders Bircow. Anders vil helt sikkert sørge for et gensyn med ”Angelique”, så der kan leveres en hilsen fra Dario – og publikum vil helt sikkert også kunne glæde sig til et par klassikere af Linje 3’s folkekære succeser.

Publikum vil derfor kunne glæde sig til, at Karin Strand-Holm præsenterer Dorthe Kollo, Lise Haavik, Michael Jensen og Anders Bircow back’et op af Klaus & Servants, der ud over også at give egne ældre og nye hits, glæder sig til at stille op på linje med Anders B.

Der kan købes billetter til Dansk Slager Parade 2023 i Næstved på www.gkkultur.dk, eller ring og reserver dine billetter til afhentning på tlf: 5588 3940.

Pressefoto