Mandag den 2. oktober kl. 19.00-21.00 kommer forfatter Benjamin Koppel til Næstved Bibliotek. Han fortæller om sin roman ”Annas sang” (2022) i samtale med kulturformidler Jens Kryger Nielsen.

Romanen er en slægtskrønike om den musikalske familie, Koppelman og bygger på Benjamins grandtante Hannahs næsten 100-årige liv. Hannah / Anna vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman i 1930’ernes København. Hun drømmer om at blive musiker ligesom sine brødre. Og da hun bliver optaget på konservatoriet og forelsker sig i den unge idealist Aksel, er friheden og lykken inden for rækkevidde. Men i hendes jødiske familie betyder slægten og traditionerne alt. Hun bliver gift i Frankrig, og hendes musikalske drøm brister.

En dramatisk og medrivende fortælling
”Annas sang” er en dramatisk og medrivende fortælling om pligtens pris, ensomhed, flugt, kvindeundertrykkelse og passion for musik, men også om livsmod og kærlighed.

Benjamin Koppel vil samtale med kulturformidler/bibliotekar Jens Kryger Nielsen om bogen og de beslægtede emner.

I efteråret fokuserer Næstved Bibliotek og Borgerservice på temaet ”tid”. Foredraget med Benjamin Koppel er en del af dette.

Billetter til 50 kr. kan købes på www.naesbib.dk

Benjamin Koppel fortæller om sin roman ”Annas sang” (2022) i samtale med kulturformidler Jens Kryger Nielsen. Pressefoto