Lørdag den 25. november kl. 11.00-12.00 kan du lære biblioteket at kende på en helt ny måde, når Næstved Bibliotek inviterer familier til en anderledes biblioteksorientering.

En ødelagt tidsmaskine og en række kryptiske gåder i biblioteksrummet – dét præsenteres du og dit hold for til denne anderledes biblioteksorientering, hvor spænding og mystik er i højsædet.

Til ”Escape Room: Fanget i tiden” bliver I kastet ud i sjove og udfordrende opgaver, som afprøver jeres biblioteks- og samarbejdsevner. På holdet skal I hjælpe hinanden med at redde en strandet tidsrejsende, og for at løse gåderne er I undervejs nødt til at opsøge og benytte jer af viden om bibliotekets struktur og materialer.

Giv dig tid
Efterårets tema på biblioteket er ”TID”. Tiden er svær at forstå og svær at få hold på, og de fleste af os synes aldrig, vi har nok af den.

Giv dig tid til en hyggelig formiddag på biblioteket i selskab med din familie eller bekendte.

Arrangementet egner sig godt som familieaktivitet med børn fra 11 år. Det finder sted i udlånet på Næstved Bibliotek lørdag den 25. november kl. 11.00-12.00. Det er gratis at deltage.

Tilmeld dit hold via www.naesbib.dk. Foretag kun én tilmelding pr. hold. I kan deltage med en holdstørrelse på 2-5 personer.

Foto: ABW