Hvis din bil skal slibes og lakeres på ny efter en skade er Kenneths Autolak stedet at kontakte. Det er også beretningen om en ung mand, som fulgte sin lyst til at prøve sine egne evner af – og som lykkedes med det.

Kenneth Kristensen blev i sin tid udlært som autolakerer for at komme til at arbejde med biler og industrielle emner. Det er hovedsageligt biler, som nyder godt af den ekspertise, som Kenneths Autolak besidder indenfor autolakering.

Hos Kenneths Autolak håndterer de alle de reparationer, som kunderne efterspørger og giver gerne person- eller varebilen en polering eller en ny lakforsegling. Men også andre emner kan blive slebet, grundet og lakeret på de to veludstyrede værksteder: møbler, køkkenlåger, lamper osv. Hvis du har noget, som du gerne vil have til at fremstå flot, blankt og nymalet, kan du roligt henvende dig til Kenneth og kollegaerne, så får du et uforpligtende tilbud på arbejdet.

Kenneths Autolak er helt i front, når det drejer sig om arbejdsmetoder og materialer, som beskytter medarbejderne. Et godt arbejdsmiljø giver de mest tilfredse medarbejdere, der laver de bedste lakeringer, som kunderne er mest tilfredse med.

Hos Kenneths Autolak arbejdes der derfor efter autobranchens mest udbredte kvalitetsstyringssystem KS 2000. Kenneth er af den overbevisning, at det ikke kan betale sig at gå på kompromis med sikkerheden – og derfor er hele virksomheden KS 2000 certificeret.

Kontakt

Kenneths Autolak ApS
Kristensmindevej 4
4250 Fuglebjerg
Tlf. 55 45 63 97 / 55 77 63 97
post@kennethsautolak.dk