Følg KvalitetsRevision på Facebook 

KvalitetsRevision blev stiftet i 2015, men bygger på mange flere års erfaring indenfor revision, regnskab, virksomhedsrådgivning og iværksætteri. Ejerne er registreret revisor Lisette Poulsen og statsautoriseret revisor Martin Bech Ø. Jensen, der tilsammen har mere end 40 års revisorerfaring. De har også begge en passion for entreprenørskab, og blandt kunderne er således primært små og mellemstore virksomheder. Kunderne får bl.a. hjælp til opbygning og drift i den meget kritiske startfase i en virksomheds liv.

Udover at udarbejde regnskaber, rådgiver KvalitetsRevision kunderne om økonomistyring, selskabsformer, skat og meget mere. Mange virksomheder bruger alt for mange timer på at holde orden i bogholderiet og på at indberette i rette tid til diverse offentlige instanser. Det er timer, der kan bruges langt mere positivt på en øget salgsindsats, produktionsforbedringer eller medarbejderudvikling. Hos KvalitetsRevision er du sikret en professionelt drevet økonomifunktion, så du kan koncentrere dig fuldt ud om forretningen.

KvalitetsRevision har adresse i Næstved, og kunderne kommer fra hele Midt- og Sydsjælland. Firmaet har gennem tiden oparbejdet en solid erfaring med den daglige administration af økonomien i mange forskellige brancher og selskabsformer, fra enkeltmandsvirksomheder til anpartsselskaber.

Du er altid velkommen til at kontakte KvalitetsRevision og høre nærmere – eller booke et gratis og uforpligtende møde på deres hyggelige kontor på Marskvej.