Det er vigtigt at holde sine tagrender rene for blade, mos, slam og andet godt, der kan blokere nedløbsrørene. Hvis vandet ikke kan løbe væk, løber det ud over husmuren, som kan tage varig skade. Nogle huse er så heldigt indrettet, at der ikke er så højt op til tagrenderne, og samtidig er der ikke mange høje træer i nærheden. Så er opgaven med tagrenderensning nem og skal ikke foretages så ofte. Andre steder har man brug for hjælp. Skorstensfejeren i Næstved har udstyret, så opgaven er klaret hurtigt, effektivt og sikkert.

Mindst lige så vigtigt som tagrenderne er det at holde ventilationskanalerne rene. Ikke alle husejere er opmærksomme på, at ventilationsanlæg skal serviceres for at fungere optimalt, typisk hver tredje år. Manglende vedligeholdelse af ventilationer sender beskidt luft ind i din bolig, hvilket kan give fugtproblemer, skimmelsvamp og helbredsgener.

Vi er ikke altid opmærksomme på, at tagrender og ventilationskanaler er fyldt med skidt, for de er jo skjult. Men problemerne melder sig som vand, der ender de forkerte steder og dårligt indeklima – problemer der bør forebygges med hyppige tjek.

Skorstensfejermester Klaus Nielsen og hans svende sætter en ære i, at alle kunder oplever en god service, og de kan hurtigt rykke ud, hvis problemet er akut. Det, at overholde aftaler vedrørende tid, sted og pris, er en topprioritet for firmaet. Som en af kunderne skriver: ”Anbefale, ja så absolut. Flink og glad. Imødekommende. Professionel. Kun rosende ord”.

Skorstensfejermester Klaus Nielsen er medlem af Skorstensfejerlauget, hvilket er endnu et pejlemærke om, at al arbejde bliver udført i højeste kvalitet. Skorstensfejerlauget har et kvalitetssystem, som medlemmerne er underlagt, hvilket betyder, at alle regler og krav med garanti overholdes.

Skorstensfejermester Klaus Nielsen driver en moderne skorstensfejervirksomhed, hvor alle medarbejdere er opdateret med den nyeste teknologi og altid stræber efter at være på forkant med udviklingen af produkter og metoder. Samtidig lægger virksomheden vægt på de gamle dyder om kundeservice og kvalitetsbevidst arbejde.

Kontakt 

Skorstensfejermester Klaus Nielsen
Militærvej 15
4700 Næstved
40871223
naestved@skorstensfejer.nu