Det kommer ikke til at gå stille for sig, når Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi den 1. juni holder åbent hus på Næstved Politistation fra klokken 10.00 til 14.00.

Her vil der være mulighed for at høre om en lang række af politiets arbejdsområder og karriereveje. Der vil være droner i luften, politihunde på græsset, blå blink på patruljevognene, citronmåner på bordene – og meget, meget mere.

Du kan også prøve at tage fingeraftryk, lave gerningsstedsundersøgelser, høre om hvordan politiets onlinepatrulje arbejder, tale med politiets uddannelsesvejledere, teste sig selv i nogle af politiets fysiske optagelsesprøver, være miniefterforsker for en dag, høre om livet som færdselsbetjent, deltage i konkurrencer og meget mere.

“Vi glæder os til at byde velkommen til alle, der har lyst til at se, hvad politiarbejdet går ud på. Jeg tror, at mange vil blive overraskede over, hvor bred jobbeskrivelsen egentlig er. Der er en grund til, at vi har rigtig mange 40-års jubilarer, for karrierevejene og udviklingsmulighederne i politiet er mange og spændende. Og som lokal politibetjent har du en unik mulighed for at gøre en forskel for mennesker i det område, du selv er vokset op i”, siger politidirektør Lene Frank, der opfordrer til, at man pakker familien og får en hyggelig dag i politiets tegn.

Kilde

Foto: ABW