Årstiderne skifter, og det samme gør forbrugernes præferencer ved bilkøb. Dette gør Jørs Biler, Næstved, altid deres bedste for at imødekomme. De sætter en ære i at finde den helt rigtige bil til dig og dine behov. 

Den første bygning på Gavnøvej, der løber fra travle Vordingborgvej til skønne Gavnø, er en bilforhandler, som skriver sin historie tilbage til 1962. Den familieejede virksomhed, der blev grundlagt af Carl Jørs, har i sin levetid haft et generationsskifte og ledes i dag af far og søn, Peter og Jeppe.

Gennem tiden har de solgt over 30.000 detailbiler, og Jørs Biler er i dag Sydsjællands største brugtvognsforretning, med et årligt salg på 700-800 detailbiler til privatkunder.

Filosofien hos Jørs Biler har alle dage været at udvide forretningen i et tempo, hvor alle – både kunder og ansatte – kunne følge med. Jørs Biler har den klare opfattelse gennem mange års salg og service i Næstved og omegn, at kunderne er loyale overfor deres bilforhandler, så længe servicen er i top og priserne i orden.

”Vi har oplevet virkelig god service i forbindelse med køb af ny brugt bil. Deres forpligtigelser i forhold til garanti overholder de til fulde. Vi har altid kun oplevet god service og blive mødt med en god tone” – Rikke

De har masser af brugte biler i fantastisk stand, så tøv ikke med at kontakte butikken for mere information og vejledning:

Kontakt Jørs Biler

Foto: Jørs Biler