20 lokale foreninger i Næstved og omegn er blevet udvalgt og modtager i alt 200.000 kroner fra Spar Nord Fonden. Sammen er de inviteret til en festlig overrækkelse og fejring af bankens 200-års jubilæum.

Det er væltet ind med ansøgninger hos Spar Nord Fonden, siden fonden i foråret meldte ud, at der var en ekstra pulje penge på syv millioner kroner på vej til foreningslivet.

Anledningen til de ekstra, lokale støttemidler er Spar Nords 200-års jubilæum. Bankens største aktionær – Spar Nord Fonden – har nemlig valgt at fejre jubilæet med en ekstra håndsrækning til lokale foreninger i Næstved og resten af Danmark, hvor banken driver forretning.

– Vi har modtaget rigtig mange ansøgninger, og ud af dem er 20 foreninger i Næstved-området blevet udvalgt til en økonomisk håndsrækning på hver 10.000 kroner, fortæller Bo Uggerhøj, der er direktør i Spar Nord Fonden.

– Det er opmuntrende, at så mange ansøgninger til spændende projekter er blevet sendt afsted, og jeg må sige, at det tyder godt for fremtiden, at vi har et foreningsliv med så gode initiativer og frivillige kræfter, tilføjer han.

Modtagerne af Spar Nord Fondens jubilæumspulje i Næstved-området er:
1. Næstved Bicycle Claus
2. Mødrehjælpen i Næstved
3. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup
4. Holmegaard Amatør Teater
5. Næstved Roklub
6. Varmestuens venner
7. Karrebæk Idrætsforening
8. Troldens Petanque
9. Næstved Kendo Klub
10. Høreforeningen Vordingborg Lokalafdeling
11. Næstved Cykel-Motion
12. Næstved KlatreKlub
13. VeteranCafé Næstved
14. Home-start Familiekontrakt
15. Sjællands Musikkorps
16. Langebæk Borgerforening
17. Fladså Gymnastik
18. Vordingborg Svømmeklub
19. HG Fitness
20. Enø Vandspor

Pressefoto