Den Grønne Butik
Vestre Kaj 4
4700 Næstved
55 731 526
3701@butiksmail.dk

Følg Den Grønne Butik på Facebook og Instagram

Den gode gave
Hvis du leder efter en god gave, går du ikke galt i byen hos Den Grønne Butik i Næstved. Alle bliver glade for en smuk blomsterbuket, men hvis du er i tvivl om blomster vil falde i god jord, har Den Grønne Butik også et stort udvalg af lækker chokolade og andre delikatesser. Det dygtige personale kan sammensætte en gavekurv, som helt sikkert vil blive godt modtaget.

Hos Den Grønne Butik tæt ved Næstved Havn kan du nemt og hurtigt bestille buketter, begravelsesbinderi, gaveartikler mm. enten til udbringning eller afhentning. Butikken samarbejder med Interflora Danmark A/S, og leverer og modtager således ordrer fra hele verden, som de dygtige blomsterdekoratører ekspederer til kundernes store tilfredshed. Udover mange faglærte blomsterdekoratører beskæftiger Den Grønne Butik elever, ungarbejdere, chauffører og en SoMe-medarbejder.

Står du og skal planlægge en fest eller et event, vil de dygtige medarbejdere elske at hjælpe med blomsterudsmykningen, leje af vaser m.m. Du er altid velkommen til at sende en mail, eller besøge butikken for en inspirerende snak.

Fra Fensmark til havnen
Den Grønne Butik begyndte sin historie i Fensmark by. I dag ejer Signe Clausen butikken, og på Vestre Kaj har hun fundet den optimale arbejdsplads til at imødekomme den stigende efterspørgsel på e-handel. Det er samtidig en butik, der har de perfekte rammer til at præsentere udvalget af afskårne blomster, potteplanter og brugskunst.

Fire-fem gange om ugen kommer friske blomster direkte fra Holland, hvormed butikken altid har et stort udvalg af flotte blomster med lang holdbarhed.

Hurtig levering
Du kan afgive din blomsterbestilling helt frem til kl. 14 for levering samme dag og lørdag frem til kl. 10. Dine blomster bliver smukt indpakket afstemt efter form, farve og ønsker. Dine blomster bliver altid leveret personligt til modtageren.

Den Grønne Butik råder ydermere over tre automater, som de fylder med friske blomster. Du finder dem her:

Vestre Kaj 4, 4700 Næstved
Industrivej 2, 4160 Herlufmagle
Enø Kystvej 55, 4736 Karrebæksminde

Kunderne siger

”Tusind tak for flot service i dag. Bestilte online en buket til levering til min mor. Hun har sendt billeder af den, så enormt flot. Nu har min mor noget smukt og se på i denne tid” – Helle

”Den grønne butik – lever smukke kreationer, som er skabt med hjertet. Man kan være sikker på, at få blomster der lever op til ens forventning” – Dorthe

”Vi har købt blomster buketter flere gange. Super flotte. Tillige har vi købt jule pynt – rigtig lækre ting” – Stine

”Super dejlig og smuk butik med flinke og venlige personaler. Laver de smukkeste buketter. Kan kun anbefale at handle i denne butik” – Patrycja

sølvpartner