Oplev en smagfuld og inspirerende aften den 3. februar 2025 med havbiolog Claus Falconi, indehaver af Omø Tang, der tager dig med på en rejse ind i tangens fascinerende verden.

Tang spiller en afgørende rolle i havets økosystem og er en guldgrube af næringsstoffer som omega-3, protein og jod. Selvom det sjældent er en fast ingrediens i det danske køkken, har det potentialet til at blive en del af din daglige madlavning – og Claus Falconi vil vise dig hvordan!

På denne aften vil du:

– Få indblik i tangens biologi, bæredygtig høst og historiske anvendelse.
– Blive inspireret af madtrends som The New Nordic Kitchen og tangens rolle i fremtidens bæredygtige køkken.
– Lære om konserveringsmetoder, sundhedsfordele og tangens unikke smagsprofil.

Som en del af oplevelsen vil Claus demonstrere, hvordan tang kan forvandles til en velsmagende ret, som vi nyder sammen inden foredraget.
Ønsker du at sætte prikken over i’et, kan vin tilkøbes til maden.

Kom med og få ny viden, masser af smagsindtryk og inspiration til at bringe havets grønne guld ind i din egen madlavning.

DOF Næstved Aftenskole holer arrangementet i samarbejde med Karrebæksminde Havhave.

Tilmelding her:

Tang i hverdagskøkkenet | DOF Næstved Aftenskole

Pressefoto