Med en fælles forkærlighed for amerikansk sangskriver-tradition som fundament, inviterer de to stærke personligheder og fantastiske vokalister, Nanna Larsen og Ivan Pedersen ind i et dragende, melodisk rum, godt suppleret af et par solide musikere.

Nanna og Ivan
Ivan Pedersen burde ikke behøve den store introduktion, for med sine over halvtreds år på musikscenen, er han noget af en institution. På CV’et kan han blandt andet skrive omkring 1 mio. solgte album i Danmark, albumudgivelser i mere end 40 lande, en lang række Grammy-nomineringer samt placeringer på den amerikanske Billboard Hot 100 chart. Derudover har han skrevet sange for en række danske kunstnere og indsunget kor for flere danske og udenlandske navne.

Den yngre del af duoen er singer-songwriteren Nanna Larsen, der har tre selvskrevne solo-album bag sig. Og så har hun haft flere hits på Japans Billboard-chart som topliner.

De to mødtes ved et tilfælde, da der skulle skabes et band omkring Ivans 50 års jubilæumsturné. Herefter opstod et fast samarbejde, hvilket i første omgang resulterede i singlen ”On The Other Side of Us”. Senere udgav de et par enkeltstående sange mere inden deres første album, ”Fortunate”, så dagens lys i 2023.

Genremæssigt kunne man kalde lyden for Melodisk Americana med en underliggende, afdæmpet, nordisk tonalitet. Live stiller Nanna og Ivan op ligesom på indspilningerne: i en tæt, vellydende nærmest underproduceret, akustisk kvartet-form, der lader vokaler og tekst stå sitrende og nærværende klart.

Nanna Larsen og Ivan Pedersen: fredag den 25. oktober. Døre kl. 20. Koncertstart kl. 21.

Program og forsalg: www.vershuset.dk

Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved